ShareThis

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος στην Κηφισιά!

Το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 4 μ.μ., στην Κηφισιά, στο Μουσείο Δροσίνη (Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Άνοιξης Τεχνών» φιλοξενούνται οι κ.κ. Αλέξανδρος Κακαβάς και Θανάσης Σκρουμπέλος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε). Η συμμετοχή της Ε.Σ.Ε. στην «Άνοιξη Τεχνών» πραγματοποιείται με αφορμή την είσοδό της στον χώρο των εκδόσεων.


Οι κ.κ. Κακαβάς και Σκρουμπέλος θα παρουσιάσουν τους συγγραφείς και τους τίτλους των εκδόσεων της Ένωσης, μέσα από έργα με τις εξής θεματολογίες: συνεντεύξεις (Δαλιανίδη, Καμπανέλλη, Κοντέλλη, Λαζαρίδη, Μιχαηλίδη)∙ σενάρια (Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ του Μάριου Πιπερίδη, 7 Λεπτά να Πήξει το Αίμα του Γιώργου Σαουλίδη)∙ ποίηση (Απ’ τον Παράδεισο απ’ έξω του Θάνου Τσάμπρα, Έρωτας Γυμνός της Εύης Φωτοπούλου)∙ θεωρία (Το Σενάριο Από την Θεωρία στην Πράξη του Θανάση Σκρουμπέλου) κ.ά.

 

Η «Άνοιξη Τεχνών» είναι ένας νέος θεσμός καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς, που φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για τη θέσπιση ενός ετήσιου καλλιτεχνικού φεστιβάλ, με μακροπρόθεσμο στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Κηφισιάς και απώτερο σκοπό την καθιέρωση του ως χώρου φιλοξενίας πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.



Ενημέρωση: 22-05-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος