ShareThis

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής σεναριογράφου Θάνου Τσάμπρα

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και το ακατάλληλο της ώρας, 3 το μεσημέρι, στο αίθριο του φιλόξενου Starbucks επί της Μιχαλακοπούλου επήλθε το αδιαχώρητο από κόσμο, μερικοί μάλιστα παρέμειναν όρθιοι, που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την πρώτη, ανεπίσημη και άκρως φιλική, παρουσίαση από τις εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος, της ποιητικής συλλογής του σεναριογράφου, μέλους της Ε.Σ.Ε., Θάνου Τσάμπρα Απ'τον Παράδεισο απ' Έξω, που περιελήφθη στη σειρά ΓΡΑΦΗ των εκδόσεων μας. 


Πέραν της συζύγου του Θάνου, Μαρίας, των τέκνων τους Ρίκας και Δημήτρη Ψαλτούλη, και λοιπών αγαπημένων συγγενών και φίλων τους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θανάσης Σκρουμπέλος, αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε., ο Πάνος Κοκκίδης, γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Ε., ο Δημήτρης Καλαντίδης, πρόεδρος των κινηματογραφικών λεσχών της Ελλάδος (Ο.Κ.Λ.Ε.), ο σκηνοθέτης Κωστής Τσώνος, Πέτρος Στεφανέας, λέκτωρ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο ειδικός συμβουλος της ΝΕΡΙΤ Στάθης Μιχαήλ, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Γιάννης Ξανθόπουλος, Κώστας Χαραλάμπους, Γιάννης Βαμβακάς, Ανδρεάννα Σαπρίκη και Έλενα Πριόβολου, η δόκιμη σεναριογράφος Όλγα Χαλία, η Πόπη Σάννα, η παραγωγός ραδιοφώνου Κατερίνα Γιατζόγλου και αρκετοί από τους θαμώνες του γνωστού "cafe". Τον ποιητή Θάνο Τσάμπρα παρουσίασε ο Αλέξανδρος Κακαβάς, πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. ενώ ποιήματα του απήγγειλε κατά τρόπον ανεπανάληπτον η ηθοποιός και θεατρολόγος Φωτεινή Τομπαλίδου.

Στη συνέχεια ο Θάνος Τσάμπρας προσεκάλεσε, στο βήμα, τον Γιώργο Σαουλίδη, νικητή του 1ου διαγωνισμού συγγραφής κινηματογραφικού σεναρίου μικρού μήκους της Ε.Σ.Ε. το 2014, να παρουσιάσει το εκδοθέν στη σειρά ΟΘΟΝΗ σενάριό του και να εκθέσει τα σχέδιά του για την μετατροπή του σε ταινία.

Τέλος ο Θάνος Τσάμπρας μοίρασε ένα άτιτλο ποίημα και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να του προτείνουν τίτλο. Ο τίτλος που θα επιλεγεί θα αναρτηθεί μαζί με το ποίημα και τον "νονό" στον ιστοχώρο της Ε.Σ.Ε στη σελίδα των μελών μας.





Ενημέρωση: 24-05-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος