ShareThis

Σεμινάριο Σεναρίου από την ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με την EL-TRANSLATIONS [Έναρξη: 28/9/2015]

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με την EL-TRANSLATIONS Νέο παράθυρο σας προτείνει να μετάσχετε στο ενα και μοναδικό σεμινάριο που θα διεξάγουν, εφέτος το φθινόπωρο, μερικοί από τους καλλίτερους σεναριογράφους της.


Αν θέλετε να γράψετε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ, ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ, Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ, ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ, Η ΣΚΙΑΧΤΡΑ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΚΑΒΑΦΗΣ, ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΘΥΣΙΑ, ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ, 10η ΕΝΤΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΟΡΕ, ΟΧΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1, ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ, ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, Η ΛΥΓΕΡΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ FM, Η ΦΩΝΗ κ.ά..

Αν θέλετε για "δασκάλους" τους καταξιωμένους δημιουργούς και μέλη της Ένωσης Παπαοικονόμου, Μανουσάκη, Ρίγγα, Χαραλαμπίδη, Χατζησοφιά, Ψαρρά, Βασιλαντωνάκη, Μαρούδα, Πριόβολου, Σκρουμπέλο, Φώτου, Κοκκίδη, Γκουρμπαλή, Ιωσηφέλλη, Μαβίλη, Βαλούκο, Μάρκαρη, Ρώμα, Αναγνωστόπουλο, Χαραλάμπους, Σοφιανόπουλο, Ξανθόπουλο, Φαρούπο, Καπώνη, Κακαβά κ.ά..

Τότε εγγραφείτε στο φθινοπωρινό σεμινάριο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και της EL TRANSLATIONS που αρχίζει στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 για περιορισμένο αριθμό επίδοξων σεναριογράφων του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ένας συνδυασμός, 48 διδακτικών ωρών, σεμιναρίου και εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στην έδρα της EL TRANSLATIONS (2106801333) ή στην ΕΣΕ (τηλ. 6932089819).



Ενημέρωση: 29-07-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος