ShareThis

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το New York College σε μια συνεργασία πολλών υποσχέσεων

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το New York College σε μια συνεργασία, πολλών υποσχέσεων, για κάθε επίδοξο σεναριογράφο, για κάθε λάτρη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

 


Στην έδρα του ομίλου New York College o κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του Ομίλου υποδέχτηκε τον κ. Αλέξανδρο Κακαβά, σεναριογράφο, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Σ.Ε. κ. Πάνο Κοκκίδη, σεναριογράφο, και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας, αρχής γενομένης με την διοργάνωση ενός πληρέστατου σεμιναρίου για επίδοξους σεναριογράφους η και ανθρώπους που ασχολούνται με άλλους κλάδους του οπτικοακουστικού τομέα.

 

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά η κα. Γεωργία Κόλλια, Δ/τρια Οικονομικών υπηρεσιών, ο κ. Σπυρίδων Καρδακάρης, Δ/τής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, η κα. Ιωάννα Τσαχάκη, Γενική Διευθύντρια του New York Studies, ο κ. Πάνος Κοκκίδης, Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Ε., ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του Ομίλου New York College και ο κ. Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.





Ενημέρωση: 26-10-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος