ShareThis

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος της σειράς ΟΘΟΝΗ

Στον κατάμεστο ΙΑΝΟ, του φιλόξενου κ. Νίκου Καρατζά, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου, της σειράς ΟΘΟΝΗ, των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος που περιλαμβάνει τα βραβευθέντα με το 1ο βραβείο πρωτότυπα σενάρια, μεγάλου μήκους «Η Χύτρα» των Κώστα Κολημένου και Βαγγέλη Μπέκα και μικρού μήκους «Νυχτερινή Βάρδια» του Αντώνη Λιακόπουλου του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

 


Μετά από σύντομο χαιρετισμό της κας. Κατερίνας Δημάκη τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κακαβάς, που συνεχάρη, εκ νέου, τους νικητές και προσεκάλεσε στο βήμα, πρώτα, τον κ. Αντ. Λιακόπουλο και εν συνεχεία τους κ.κ.Κώστα Κολημένο και Βαγγέλη Μπέκα.

 

Οι ηθοποιοί κ. Νίκος Καλαμό, κ. Κώστας Σειραδάκης και κα. Μπίλιω Καλιακάτσου ερμήνευσαν σκηνές από το έργο «Η Χύτρα» και εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα.

 

Παρέστησαν ο Γενικός Γραμματεύς της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Θ. Τσάμπρας, ο Πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Κριτικών Κινηματογράφου κ. Ανδρέας Τύρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης κ. Ι. Σιοροβίγγας, ο κ. Κ. Δήμος, ο δημοσιογράφος/συγγραφέας, κ. Ι. Ράγκος, πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας, η βραβευμένη ηθοποιός κα. Άννυ Λούλου, ο γνωστός δημοσιογράφος/συγγραφέας κ. Μ. Βιντιάδης, ο επιφανής νομικός κ. Ι. Καραχάλιος, ο διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του New York College κ. Σπύρος Καρδακάρης, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. σεναριογράφοι κ. Στάθης Βαλούκος, πρώην πρόεδρος της Ε.Σ.Ε., κ. Κώστας Παπαπέτρος, κ. Μανόλης Τσακίρης μετά της συζύγου του κας Π. Μανιά, κα. Ανδριάνα Σαπρίκη, κ. Ηλ. Φλωράκης, κα. Γ. Χιόνη, οι σκηνοθέτες-σεναριογράφοι κα. Κ. Τωμαδάκη, κ. Νίκος Αναγνωστόπουλος, κ. Κώστας Χαραλάμπους, κ. Γιώργος Μουζακίτης, η δημοσιογράφος/εκδότρια του mcnews κα. Μ. Χατζηνικολάου, ο κ. Π. Σταυρόπουλος, ο κ. Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο κ. Μάνθος Καψάλης, ο κ. Α. Πλουμής, η βραβευθείσα με το 1ο βραβείο διασκευασμένου μεγάλου μήκους στο 2ο διαγωνισμό κα. Ι. Μπαντελή μετά του συζύγου της, ο κ. Γ. Καραγεώργος, ο κ. Κ. Μπάκης, η κα. Αιμ. Πουλίδου, η κα. Αγγ. Δελλή, η κα. Γ. Ξένου, ο κ. Β. Κιλτίδης, ο εικαστικός κ. Ι. Ναζλίδης, ο ηθοποιός κ. Ι. Καλέσης, οι σκηνοθέτες κ. Β. Γρηγορόπουλος, κ. Ε. Θεοτόκης, κ. Ζ. Χαϊτίδης και κ. Διον. Λυκιαρδόπουλος, και πολλοί άλλοι. Η φωτογράφηση έγινε από την κα. Αναστασία Ευθυμιάδου.

 





Ενημέρωση: 08-02-2016

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος