ShareThis

Παρουσίαση νέων εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος [21/2/2017]

Στον φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Νίκου Καρατζά, μετά από μια σύντομη εισαγωγή της κυρίας Κατερίνας Δημάκη και έναν συντομότατο χαιρετισμό του προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά τον λόγο έλαβε ο νικητής του 1ου βραβείου συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μεγάλου μήκους Στέργιος Μαδέρης ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην παρουσίαση του εκδοθέντος σεναρίου του «Σκοτεινή λεωφόρος» από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ο Στέργιος καταλήγοντας συνεχάρη και τον νικητή του πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους «Power» Νίκο Σκουλά, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραστεί.

Αποσπάσματα από τα δύο σενάρια ανέγνωσαν οι ηθοποιοί Βασιλική Γεωργικοπούλου, Γεώργιος Γιαννούτσος, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης (μέλος της Ε.Σ.Ε.)και ο Παναγιώτης Μπελεγράτης.

Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου θεατρικού έργου «Επτά σημάδια» του γενικού γραμματέα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Θάνου Τσάμπρα, που, επίσης, εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος.

Σκηνές από το έργο ανέγνωσαν η ηθοποιός Ουρανία Αργυροπούλου και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Κωστούλα Τωμαδάκη, Ανδρεάνα Σαπρίκη και Ηλίας Φλωράκης, ο Σπύρος Καρδακάρης, ο Στάθης Μιχαήλ, ο Γιώργος Καραγεώργος, ο Άγις Παπάζογλου, η Μαρία Φραγκουδάκη, ο Κυριάκος Γκίκας, η σύζυγος, θυγατέρα και αδελφή του Θάνου Τσάμπρα και πολλοί συγγενείς και φίλοι του.





Ενημέρωση: 22-02-2017

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος