ShareThis

Τελετή απονομής βραβείων του 4ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου & του 1ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Στο κατάμεστο θέατρο του πάντα φιλόξενου ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έλαβε χώρα η τελετή απονομής των βραβείων του 4ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 1ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου που οργανώνουν, με την ευγενή υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, από κοινού η Ε.Σ.Ε. με το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Λυδίας Κονιόρδου, η οποία κήρυξε την έναρξη του διαγωνισμού απευθύνοντας χαιρετισμό προς το κοινό και την λήξη απονέμοντας το 1ο βραβείο θεατρικού έργου.


Παρέστη ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, η ανεξάρτητη βουλευτής της Β’ Αθηνών κα Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην Υπουργός κ. Απόστολος Κράτσας, η μορφωτική σύμβουλος της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Μαρία Παναγίδου, ο αναπληρωτής δ/ντής της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας, υποστηρίκτριας των θεατρικών βραβείων, κ. Νίκος Μέλιος, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο δ/ντής του γραφείου της ΥΠ.ΠΟ.Α. κ. Ευάγγελος Πολίτης, ο πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Κριτικών Κινηματογράφου κ. Ανδρέας Τύρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος κ. Δημήτρης Καλαντίδης, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεατρικών Συγγραφέων της Κύπρου, κα Βασιλική Πελεγκάρη, ο πρόεδρος του οργανισμού συλλογικής διαχείρισης «Αθηνά» κ. Γεώργιος Μυλωνάς, το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Παραγωγών Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Βίντεο κ. Δημήτρης Γεωργιάδης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κυρία Άννα Χατζησοφιά, αντιπρόεδρος, κ. Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας, κ. Κώστας Καπώνης, ταμίας και Κώστας Παπαπέτρος, μέλος, τα μέλη της Ελεγκτικής επιτροπής της Ε.Σ.Ε., κ. Σταύρος Αβδούλος και κ. Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο δ/ντής προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κωστής Δήμος, ο δ/ντής του πολιτικού γραφείου του κ. Φορτσάκη κ. Τάκης Παπαγιαννόπουλος, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. κα Κωστούλα Τωμαδάκη, κα Ανδρεάνα Σαπρίκη, κα Κλεοπάτρα Σβανά, κα Δώρα Μαδαρού, κ. Βασίλης Σπηλιόπουλος, κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, κ. Δημήτρης Κολιοδήμος μετά της συζύγου του Υβόνης Ρόμαν, κ. Ηλίας Φλωράκης, κ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, κ. Λευτέρης Δανίκας, κ. Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, κ. Ελευθέριος Κατσαρός, και κ. Αλέξης Γιαννούλης.

Ο κ. Μηνάς Βιντιάδης, η κα Ιωάννα Μπλάτσου, ο κ. Παναγιώτης Δούρος, ο κ. και η κα Ιωάννου Μαρινόπουλου, ο κ. Χάρης Ξυθάλης, ο κ. Στάθης Μιχαήλ, η κα Χρυσεικόνα Θεοδόση, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, η κα Όλγα Γρατσανίτη, η κα Άννα Σωτρίνη, ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Μπούρας και η κα Χάρις Συμεωνίδου, η κυρία Κωνσταντίνα Καραμέρη, η κα Αναστασία Κουμίδου, ο κ. Ηρακλής Λογοθέτης και η κα Κατερίνα Αγγελιδάκη, η κα Σοφία Παπαδοπούλου, η κα Αγγελίτα Τσούγκου μετά του συζύγου της, ο κ. Σίλας Σεραφείμ μετά της συζύγου του, η κα Γεωργία Μπίρμπα μετά του αδελφού της, οι αδελφοί Ιβανίδη, η κα Κατερίνα Χριστογιαννοπούλου, ο κ. Τάκης Μελίδης και πολλοί άλλοι.

Την απονομή των βραβείων θεατρικών έργων παρουσίασε η κα Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου και των σεναρίων ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κακαβάς.


Αποτελέσματα 4ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου
και 1ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

1ο ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ Κάρολος Ζωναράς/Ανδρέας Στάικος
2ο STIFF HAND Γεώργιος Μαστρακούλης
3ο ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Σερτζάν Μιλοσάβλιεβιτς

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Αθηνά Τσαγκαράκη
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΥΚΛΟΙ Θάνος Κερμίτσης
IN & OUT Γεώργιος Κουκουμάς

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

1ο ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ; Ελένη Μπολονάση
2ο Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΟΖΙ Ελένη Λαμπροπούλου
3ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ηρώ Σκάρου
και ΠΙΑΝΟ ΒΥΘΟΥ Κωνσταντίνος Αντάραχας

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ Νικολέτα Αντωνίου
ΤΟ ΛΑΘΟΣ Βαγγέλης Παπαδιόχος
MISS HOLLYWOOD Κώστας Ντούμας
SUBTRUTH Άντυ Παπαδημητρίου
ΚΟΚΚΑΛΑΣ Λευτέρης Γιαννακουδάκης
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Μαρία Παπαδοπούλου

ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ

1ο ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Άννα Παπαγεωργίου
2ο ΧΗΝΕΣ Στέλλα Ζαφειροπούλου
3ο ΝΕΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ Μάνια Στάϊκου

ΕΠΑΙΝΟΙ

Α.Δ.Α.Μ. Γιάννης Διαμαντής
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ευστάθιος Παυλίδης
Η ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Απόστολος Μακρίδης
Η ΣΦΑΙΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Αναστασία Τσάμη
ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Αλέξανδρος Βαλκανάς
ΜΠΛΕ ΛΩΤΟΣ Έλενα Κοσμά
ΦΥΚΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ Παναγιώτα Φυλακτάκη

ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ (30 σελίδων)

1ο ΕΝΑ Ειρήνη Λουκάτου
2ο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Νίκος Σκουλάς
3ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Γεωργία Βεληβασάκη

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΔΥΟ Κ ΚΑΙ ΕΝΑ Π Μαγδαληνή Κωνσταντινίδου
ΕΠΙΛΟΓΕΣ Γεωργία Γουρουντή
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  Πέννυ Μηλιά
ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (MONTIGLIANI) Δώρα Τσόγια
ΣΕΛΦΙ Ελένη Σπανοπούλου
ΦΑΙΔΡΑ Η ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ Αυγή Παπαδοπούλου





Ενημέρωση: 18-12-2017

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος