ShareThis

Παρουσίαση νέων εκδόσεων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στον Ιανό

Στον κατάμεστο από κόσμο, πάντα φιλόξενο προς την Ε.Σ.Ε. ΙΑΝΟ, έγινε η παρουσίαση των δύο προσφάτων εκδόσεων της Ε.Σ.Ε. Αφ'ενός της νέας ποιητικής συλλογής του γενικού γραμματέα της Ε.Σ.Ε. Θάνου Τσάμπρα "Ραγισμένος Χρόνος", αφ'ετέρου το άκρως ενδιαφέρον πόνημα του πρέσβεως ε.τ. κ. Δημοσθένους Κωνσταντίνου "Λεξικο Μυθολογίας".


Την εκδήλωση προλόγισε ο νέος event manager του ΙΑΝΟΥ, Παναγιώτης Καφούσιας και εν συνεχεία, ανέλαβε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς.

 

Παρέστησαν η σύζυγος και τα τέκνα του πρέσβεως, η θυγατέρα και η αδελφή του Θάνου Τσάμπρα, πολλοί φίλοι τους μεταξύ των οποίων οι Ουρανία Αργυροπούλου, Γεώργιος Παντελιάς, Κατερίνα Καταμπελίση, Αλέξανδρος Κορομηλάς, Γεωργία Σιακαβάρα κ.ά. καθώς και τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Αντώνης Σιμιτζής, Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Κωστούλα Τωμαδάκη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Όλγα Μπακοπούλου, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Αδαμάντιος Πετρίτσης, Ανδρεάνα Σαπρίκη και Νατάσα Μποζίνη η οποία εδιάβασε μερικά ποιήματα από τη νέα συλλογή, όπως άλλωστε και ο γνωστός, ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργης Κοντοπόδης.

 

Οι φωτογραφίες είναι του Κωνσταντίνου Καρδακάρη.





Ενημέρωση: 25-09-2018

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος