ShareThis

Μύηση στην Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου: Τρεις δελεαστικές προτάσεις σεμιναρίων/εργαστηρίων

Γιατί πολλές φορές αρκεί ένα σενάριο για να αλλάξει η ζωή σας. Άλλωστε και η ίδια η ζωή μας ένα σενάριο δεν είναι;


Τρεις δελεαστικές προτάσεις σεμιναρίων/εργαστηρίων που θα διεξαχθούν, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, από την εκλεκτή ομάδα σεναριογράφων/εισηγητών Ρίγγα, Σπηλιόπουλο, Χατζησοφιά, Μπελεγράτη, Φλωράκη και Κακαβά.

1. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 33 ωρών
Ένα συνδυαστικό σεμινάριο θεωρίας με εργαστήριο συγγραφής σεναρίου το Σ/Κ 28, 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου δίδακτρα 270 (χαμηλότερα δίδακτρα για ειδικές κατηγορίες)

2. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ 33 ωρών
Ένα σεμινάριο/εργαστήριο για συγγραφή σεναρίου ταινίας και τηλεοπτικής σειράς, το Σ/Κ 2 και 3 Νοεμβρίου και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019. Δίδακτρα 270 (χαμηλότερα δίδακτρα για ειδικές κατηγορίες)

3. ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 22 ωρών (και στη συνέχεια διαδικτυακή παρακολούθηση)
Για όσους ενδιαφέρονται να γράψουν το σενάριο μίας μικρού μήκους ταινίας που θα διεξαχθεί το Σ/Κ 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019. Δίδακτρα 180 (χαμηλότερα δίδακτρα για ειδικές κατηγορίες)

Και ως bonus ένα master class από τους Μανουσάκη, Παπαοικονόμου, Ρώμα, Ξανθόπουλο, Καπώνη, Παπαπέτρο, Μποζίνη, Τσάμπρα, Κολλάρου, Μπακοπούλου κ.ά.

Και για τα τρία χορηγείται, σε όσους παρακολουθήσουν ένα από τα σεμινάρια/εργαστήρια, επίσημη βεβαίωση εξειδικευμένης επιμόρφωσης της Ε.Σ.Ε..

Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε και δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, απλώς αποστέλλοντας ένα email με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο eseseminars@gmail.com. Για οιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Κακαβά, πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, στο 6932089819.

Η επίδειξη ενδιαφέροντος ούτε σας δεσμεύει ούτε σας υποχρεώνει να μετάσχετε, χρησιμεύει όμως ώστε η Ε.Σ.Ε. να οργανώσει εγκαίρως και επιτυχώς, προς όφελός σας, τα εν λόγω σεμινάρια.



Ενημέρωση: 09-07-2019

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος