ShareThis

Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος 1989-2019: 30 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στον χώρο του πολιτισμού

Στον κατάμεστο από κόσμο ΙΑΝΟ έλαβε χώρα το πρώτο σκέλος του εορτασμού των 30 ετών δημιουργικής παρουσίας της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στον χώρο του πολιτισμού.


Ο Νέστωρ της Ε.Σ.Ε. Δημήτρης Ζαννίδης υπενθύμισε πως μια φωτογραφία αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις, ίσως και περισσότερες. Εξ ου και αποφεύγοντας τις πολλές λέξεις και πιθανές παραλείψεις ονομάτων παρευρεθέντων, παραθέτουμε μια πλειάδα φωτογραφιών ώστε να δείτε, ιδίοις όμμασι, πόσο ευχάριστα κύλησε η συγκεκριμένη βραδιά. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας έκαναν την τιμή να προσέλθουν και μας έδωσαν τη χαρά να τους έχουμε μαζί μας κατά την εκδήλωση αυτή, αλλά και εκείνους που υποσχέθηκαν ότι θα προσέλθουν στο δεύτερο σκέλος του εορτασμού. Κατά τη δεύτερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον ΙΑΝΟ, στις 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 η Ε.Σ.Ε. θα τιμήσει τον Νίκο Καρατζά, ψυχή και ιδιοκτήτη του ΙΑΝΟΥ, ο οποίος επί 15 έτη, προσφέροντάς μας ως βήμα για την προβολή και προώθηση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας τον ΙΑΝΟ, συμβάλλει στη συνέχιση του πολιτιστικού έργου της Ε.Σ.Ε.    

Θα χαρούμε να σας δούμε, ακόμα και να... σας ξαναδούμε!

 

φωτογραφίες της Αλίνας Κέκη και του Γιώργου Γιατζίδη





Ενημέρωση: 23-09-2019 (Δημιουργία: 20-09-2019)

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος