ShareThis

Τελετή Απονομής των Βραβείων της Ε.Σ.Ε. στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τελετή απονομής των βραβείων του 6ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Σεναρίου Μικρού και Μεγάλου, πρωτότυπου και εκ διασκευής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Θεατρικού Έργου της Ε.Σ.Ε. και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. 

Δείτε τα βραβεία: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1253/


Στην αρχή της τελετής η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος επέδωσε τιμητική πλακέτα στην διευθύντρια του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Ξένια Καλδάρα, σε αναγνώριση της ανεκτίμητης συμβολής της στην προβολή και προώθηση του πολιτιστικού έργου της Ε.Σ.Ε.

Ανακοινώθηκε επίσης η συνεργασία της Ε.Σ.Ε. με την Pfizer Hellas με τη διοργάνωση πανελλήνιου διαγωνισμού σεναρίου και παραγωγής μικρού μήκους ταινίας  με στόχο την καταπολέμηση της άλογης κατανάλωσης αντιβιοτικών από τον κόσμο.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Κυριακή Μάλαμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, σεναριογράφος, μέλος της Ε.Σ.Ε. και του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ο Χάρης Παπαδόπουλος πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών, ο Βύρων Τζαβάρας, ταμίας του σωματείου παραγωγών, Σ.Ε.Π.Κ.Τ.Β., ο Δημήτρης Γεωργιάδης, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Κ.Τ.Β. και η Βασιλική Πελεγκάρη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεατρικών Συγγραφέων της Κύπρου. 

Προσήλθαν τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας, Κώστας Καπώνης, ταμίας, Κώστας Παπαπέτρος, μέλος του Δ.Σ και του Δ.Σ. του "Αθηνά", Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος του οργανισμού συλλογικής διαχείρισης των δημιουργών οπτικοακουστικού έργου "Αθηνά", Βασίλης Σπηλιόπουλος, Ρένα Ρίγγα, Σταύρος Αβδούλος και Ειρήνη Ριτσώνη, Δημήτρης Σοφιανόπουλος, Κωστούλα Τωμαδάκη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Όλγα Μπακοπούλου, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Ιφιγένεια Κολλάρου, Κλεοπάτρα Σβανά, Δημήτρης Κολιοδήμος μετά της συζύγου του παραγωγού Υβόνης Ρόμαν, Μανώλης Τσακίρης μετά της συζύγου του Πόπης Μανιά, Αδαμάντιος Πετρίτσης, Μάριος Τσάγκαρης, Νατάσα Μποζίνη, Μάκης Θεοδόσης μετά της συζύγου του, Πάνος Κοκκίδης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Γεωργία Χιόνη και Δημήτρης Ζαννίδης.

Παρέστησαν επίσης ο Γεώργιος Βασιλείου, εκδότης, ο Στάθης Μιχαήλ, ο Βασίλης Τζινιέρης, hospital BU Lead Greece Region μετά της συζύγου του, ο Παύλος Καμπίτσης, στέλεχος της Optima μετά της συζύγου του, ο Γιώργος Αλτής, μουσικοσυνθέτης, μετά της συζύγου του, ο Βασίλης Κωστόπουλος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, η Μαρία Κουφοπούλου, δ/ντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Δούρος, ο Μηνάς Βιντιάδης, θεατρικός συγγραφέας, ο Μάκης Τσίτας, θεατρικός συγγραφέας, ιδιοκτήτης του Διάστιχο, η Κική Δημητριάδη, η Μαίρη Κρέτση, πρώην δ/ντρια προγράμματος της ΕΡΤ, η Πέννυ Μπινιάρη, μουσικοσυνθέτης, η Ολύνα Ξενοπούλου,  ηθοποιός, η Νικολέτα Σιδηροπούλου, ο Γεώργιος Παντελιάς, η Αθηνά Κωνσταντίνου, η Μαίρη Καλδάρα, ο Γιώργος Βαρελάς, σκηνοθέτης, η Βάσω Κοτρίκλα, η Μυρσίνη Μπάμπου, ο Νίκος Αλεξάνδρου μετά της οικογενείας του, ο Γιάννης Καπετανάκης, ο πλέον πιστός οπαδός της Ε.Σ.Ε. Ανέστης Πλουμής, η Γεωργία Τσομπανίδου, η Ευτυχία Λιβανίου, ηθοποιός, η Αγγελική Παρδαλίδου, ηθοποιός, η Νικόλ Δημητρακοπούλου, ηθοποιός, η Μαρία Συρίγα, ηθοποιός, η Σελήνη Φιλιππατζή, ηθοποιός, η Ελένη Τσάμη, ηθοποιός, η Αναστασία Μερκούρη, θεατρολόγος, η Κατερίνα Γούναρη, δημοσιογράφος, η Αθηνά Μακρίδου, εικαστικός, η Φωτεινή Σκανδαλή, ο Κωνσταντίνος Κρητικός, δ/ντής φωτογραφίας, ο Μωρίς Γκορμεζάνο, δ/ντής φωτογραφίας, η Μαριλίζα Κόντου, μοντεζ, η Ιωάννα Μπαντελή, η Μαργαρίτα Θεοδοσάκη, και η Ελένη Δημακοπούλου.

Επίσης οι Χρήστος Τεντόμας, συνοδευόμενος από τον γιό του, και Θεόδωρος Γκουρογιάννης όχι όμως υπό την επίσημη ιδιότητά τους.

Την τελετή παρουσίασαν οι Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου και ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς.


Φωτογραφίες: Γεώργιος Γιατζίδης και Αλίνα Κέκη





Ενημέρωση: 12-12-2019 (Δημιουργία: 12-12-2019)

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος