ShareThis

Δύο βιβλία του Σωτήρη Πετρίδη το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο για τους θιασώτες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Τα δύο βιβλία του Σωτήρη Πετρίδη διατίθενται από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Τιμή: 12 ευρώ τα δυο η 7 το ένα (συν 3 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα). Παραγγελίες στο τηλέφωνο 6932089819. Κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό της Ε.Σ.Ε. στην Πειραιώς GR5701718390006839133385616 και αποστολή του παραστατικού με τα στοιχεία του καταθέτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στο kakavasese@gmail.com



«Σενάριο Μικρού Μήκους: Τεχνικές Συγγραφής Οπτικοακουστικών Αφηγήσεων»

Το βιβλίο «Σενάριο Μικρού Μήκους: Τεχνικές Συγγραφής Οπτικοακουστικών Αφηγήσεων» αποτελεί μία συστηματική προσέγγιση των βασικών πτυχών της σεναριογραφίας αναφορικά με τις αφηγήσεις ταινιών μικρού μήκους.

Στόχος του βιβλίου είναι να αποτελέσει βασικό εγχειρίδιο για επαγγελματίες υποψήφιους σεναριογράφους και θεωρητικούς σεναρίου που θέλουν να ασχοληθούν με τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις μικρής διάρκειας.

Μέσα από τη μελέτη των βημάτων συγγραφής και δόμησης της πλοκής, αναλύονται τα χαρακτηριστικά της μικρής οπτικοακουστικής αφήγησης, καθώς και οι τρόποι ανάπτυξής της.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος στη σειρά ΘΕΩΡΙΑ.

Βλ. επίσης: https://bookstream.eu/e-library/theory/61/


Τηλεοπτικό Σενάριο: Δομές και Τεχνικές Συγγραφής Μακράς Οπτικοακουστικής Αφήγησης

Το βιβλίο «Τηλεοπτικό Σενάριο: Δομές και Τεχνικές Συγγραφή Μακράς Οπτικοακουστικής Αφήγησης» αποτελεί μία μελέτη των αφηγηματικών δομών μακράς αφήγησης, ενώ παράλληλα δομείται ως ένα εγχειρίδιο που απευθύνεται τόσο σε έναν θεωρητικό σεναρίου, όσο και σε έναν επαγγελματία ή επίδοξο σεναριογράφο.

Μέσα από μελέτες δομών συγγραφής, τοσο της μεγάλης ιστορίας μίας σειράς, όσο και των επιμέρους επεισοδίων, αναλύονται τα χαρακτηριστικό της μακράς οπτικοακουστικής αφήγησης, καθώς και οι διαφορές της με τον κινηματογράφο.

Βλ. επίσης: https://bookstream.eu/e-library/theory/41/



Ενημέρωση: 03-08-2023 (Δημιουργία: 18-12-2019)

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος