ShareThis

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος στη Λεβαδειά (18 Ιουλίου 2020, art café Αστραδενή)

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος επιθυμώντας να διαδώσει τις πολιτιστικές δράσεις της προς όφελος των πληθυσμών εκτός των ορίων της Αττικής επιχειρεί δοκιμαστικά εξόρμηση σε κάποια μέρη της Ελληνικής επαρχίας όπου πιστεύει ότι υφίσταται πρόσφορο έδαφος για να εμφυτευθεί ο σπόρος της τέχνης του σεναρίου.


Αρχή θα γίνει από την υπέροχη Λεβαδειά όπου στο γνωστό art café Αστραδενή του Σίμου Μπούρα, επί της οδού Ι. Λάππα εις τον αριθμόν 9, θα προσέλθουν έξι σεναριογράφοι, μέλη της Ένωσης το Σάββατο της 18ης Ιουλίου 2020 για μια ημερίδα μεταξύ των ωρών 11.00 και 14.00, με ένα μικρό διάλειμμα κατά τις 12.30, θα μιλήσουν ευσύνοπτα για την «Τέχνη του Σεναρίου».

Η ομάδα των σεναριογράφων αποτελείται από τους Αλέξανδρο Κακαβά, πρόεδρο, Θάνο Τσάμπρα, γενικό γραμματέα, Ηλία Φλωράκη, Κλεοπάτρα Σβανά, Αλέξη Γιαννούλη και τον Αδαμάντιο Πετρίτση.

Στην παρέα θα μετάσχουν δυο υπέροχοι γηγενείς ο Γιάννης Γερούλιας και Αντώνης Κόντος, που συνέβαλαν ψυχή τε και σώματι στην εκπόνηση της σειράς βιογραφικών ντοκιμαντέρ της Ένωσης «Από το Μικρό στο Μεγάλο» που προβλήθηκε από το κανάλι της Βουλής.



Ενημέρωση: 14-07-2020

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος