ShareThis

Ημερίδα Σεναρίου στο Δήμο Ξυλοκάστρου (25/7/2020, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε μια προσπάθεια να διαδώσει τη σημασία του σεναρίου, κινηματογραφικού και τηλεοπτικού, και γενικότερα της ευεργετικής συγγραφικής ενασχόλησης, στην Ελληνική επαρχία, αναλαμβάνει δοκιμαστικά την πρωτοβουλία να επισκεφθεί κάποιους δήμους που επέδειξαν ενδιαφέρον και ευαισθητοποιούνται περί τον πολιτισμό και να προβεί σε μια ευσύνοπτη παρουσίαση σε όσους δεήσουν να προσέλθουν στην ημερίδα, της σημασίας του σεναρίου, να επιχειρήσει δηλαδή μια μύηση στην τέχνη του σεναρίου.


Η εκστρατεία στην Πελοπόννησο θα αρχίσει από τον υπέροχο δήμο του Ξυλοκάστρου χάρις στο θερμό ενδιαφέρον που επιδείχθηκε από την αντιδήμαρχο πολιτισμού κυρία Ελίνα Μενούνου.

Έτσι οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και όσοι παραθερίζουν στο Ξυλόκαστρο, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για αυτό το εξαιρετικό είδος τέχνης που τόσο επηρεάζει την ίδια τη ζωή μας, καθώς αυτές αποτελούν πρώτη ύλη για σενάρια.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται ας δηλώσουν συμμετοχή στο email του Δήμου και ας προσέλθουν την 25η Ιουλίου και ώραν 11.00 με 14.00, με σύντομο διάλειμμα στις 12.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου όπου θα τους υποδεχθούν η αντιδήμαρχος κυρία Ελίνα Μενούνου, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό, και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς.



Ενημέρωση: 15-07-2020

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος