ShareThis

12 Ιουλίου 2021 στο Άλσος της Κηφισιάς στην προβολή του ντοκιμαντέρ του Χρ. Καρακάση "Take a trip..."

Η Κηφισιά πάει Σινεμά

Καλοκαιρινές προβολές με υπέροχο ελληνικό και ξένο βραβευμένο κινηματογράφο πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως τις 13 Ιουλίου στο Άλσος Κηφισιάς, από τους φίλους των εκδόσεων «Κηφισιά».


Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Άλσος Κηφισιάς τον σκηνοθέτη/σεναριογράφο Χρήστο Καρακάση με την κειμενογράφο Βασιλική Κάππα, οι οποίοι μας απάντησαν σε καίριες ερωτήσεις για την ταινία που έχει σαρώσει τα βραβεία στα Διεθνή Φεστιβάλ "Take a Trip....".

Στην προβολή παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδα ο Αλέξανδρος Κακαβάς, μέλος της οποίας είναι και ο Χρήστος Καρακάσης.

Την επιμέλεια των εκδηλώσεων είχε ο διευθυντής των εκδόσεων «Κηφισιά» Γιάννης Γρηγοράκος, την παρουσίαση και τα κείμενα των έργων που προβλήθηκαν επιμελήθηκε η Κατερίνα Καράμπελα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Κώστας Μαντάς και τις Δημόσιες σχέσεις η Φλώρα Μυρσαλιώτου, η οποία και ήταν ο καταλύτης για να πραγματοποιηθούν αυτές οι όμορφες βραδιές.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου για τη σημαντική συμβολή τους στη δράση αυτή.


Φωτογραφίες Άρης Μαυρικίδης

Στις φωτογραφίες:

Αριστερά: εκ δεξιών ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, η συγγραφέας Έρικα Αθανασίου, ο εκδότης της εφημερίδος "Κηφισιά" Γιάννης Γρηγοράκος
Δεξιά: εκ δεξιών ο εκδότης της εφημερίδος "Κηφισιά" Γιάννης Γρηγοράκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, το μέλος της Ε.Σ.Ε. σεναριογράφος/σκηνοθέτης Χρήστος Καρακάσης, η κειμενογράφος Βασιλική Κάππα, ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος της εκδήλωσης Κώστας Μαντάς



Ενημέρωση: 14-07-2021

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος