ShareThis

Σεμινάριο Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Άκης Δείξιμος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου. 


Ο εγκάρδιος Δήμαρχος, ως φιλόξενος οικοδεσπότης, παρέμεινε επί ώρα στο πολιτιστικό κέντρο "Θ. Αγγελόπουλος", συνομιλώντας με τον Πρόεδρο για θέματα πολιτισμού και υποδεχόμενος τους πολίτες που προσέρχονταν για να παρακολουθήσουν, μια προσφορά της Περιφέρειας Αττικής, ένα δωρεάν σεμινάριο συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, που είχε οργανώσει εξαιρετικα η σύμβουλος του Δημάρχου Θεανώ Κανελλίδου. Προ της ενάρξεως του σεμιναρίου ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό προς τους μετέχοντες υπενθυμίζοντας τους ότι και προ ετών, επί προτέρας θητείας του, είχε διεξαχθεί ένα αντίστοιχο σεμινάριο συγγραφής και δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να συνεχισθούν τοιούτου είδους πολιτιστικές δράσεις στο Δήμο. Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. του ευχήθηκε να επαναλάβουν το εν λόγω σεμινάριο και στην επομένη θητεία του. Χαιρετισμό, υπό το αυτό πνεύμα, απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άκης Δείξιμος.


φωτογραφία: Ηλίας Φλωράκης


Ενημέρωση: 11-07-2022 (Δημιουργία: 26-06-2022)

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος