ShareThis

Εκλογές στην Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος καλούνται να συμμετάσχουν στις Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.




Μετά από ομόφωνη απόφαση της Τακτικής Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της 20ης Μαρτίου 2005, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Απριλίου κατά τις ώρες 10:00 πμ έως 15:00 μμ, στα γραφεία της Ένωσης (Εμμ. Μπενάκη 98, Εξάρχεια, 1ος όροφος).

Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν εγγράφως έως και 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, δηλαδή μέχρι και τις 10 πμ της Δευτέρας 4 Απριλίου, στη Γραμματεία της Ένωσης. Για τη διευκόλυνση των μελών, θα είναι έγκυρες και οι υποψηφιότητες που θα σταλούν με Fax στη Γραμματεία της Ένωσης (τηλ. 210-3824922), ή με E-mail (στις διευθύνσεις ese@otenet.gr και info@senariografoi.gr).

Βάσει του καταστατικού, δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας αλλά και ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη (δηλαδή αυτά που δεν οφείλουν συνδρομές πέραν του τριμήνου). Ωστόσο, κατά την ημέρα των εκλογών θα είναι δυνατή η καταβολή οφειλών για την περαιτέρω συμμετοχή στις διαδικασίες.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής


Θανάσης Σκρουμπέλος

Θεόδωρος Καλοπίσης

Μιχάλης Ρέππας 



Παρακαλούνται τα μέλη: να προσκομίσουν στη Γραμματεία την Ταυτότητα Μέλους, προκειμένου να ανανεωθεί για την ατέλεια εισόδου στα Δημόσια Θεάματα, για το έτος 2005. Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν ταυτότητα, παρακαλούνται να προσκομίσουν φωτογραφία. Ακόμα, όσα μέλη δεν έχουν στείλει βιογραφικό και φωτογραφία τους για την ιστοσελίδα της ΕΣΕ, παρακαλούνται να τα υποβάλλουν.





Ενημέρωση: 01-04-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος