en

Όλες οι Δραστηριότητες Σελ. 2 Από: 22: << < > >>

Master-class με θέμα: «Ο Νέος Κινηματογράφος στην ψηφιακή εποχή» με τον σεναριογράφο Χ. Καρακάση

Ένα πολύ ενδιαφέρον master-class με θέμα: «Ο Νέος Κινηματογράφος στην ψηφιακή εποχή» στα πλαίσια του Mcguffin Film Fest international film festival for teens Μόσχας με τον παραγωγό- σκηνοθέτη και συγγραφέα Χρήστο Καρακάση (στην κριτική επιτροπή για το 2020) και την Εικαστικό-Συγγραφέα και σκηνοθέτιδα Βασιλική Κάππα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 17 ώρα Μόσχας αλλά και Αθήνας, μέσω δικτύου.


Ενημέρωση: 23-10-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Βραβείο σκηνοθεσίας στον Χρήστο Καρακάση απο το 3o Διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Ηπείρου για την ταινία take a trip


Ενημέρωση: 05-10-2020 | Περισσότερα...

Το 2ο βραβείο του Drama Pitching Lab στο μέλος μας Ιάκωβο Παναγόπουλο

Η Βαρβάρα Δούκα, επικεφαλής του Drama Pitching Lab, ανακοίνωσε online τους νικητές, παρουσία όλων όσων συμμετείχαν στο φετινό διαδικτυακό εργαστήρι: Το πρώτο βραβείο πηγε στο σχέδιο «Bajo el Arbol» (Μεξικό/Γερμανία) των Ζιζέλ Καρμπαχάλ Ροντρίγκεζ και Φελίξ Κλι. Οι νικητές κέρδισαν χρηματικό έπαθλο 2000 ευρώ από τη Finos Film.


Ενημέρωση: 27-09-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF - Το Νέο σινεμά είναι εδώ

Το  9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF δέχτηκε 3000 αιτήσεις από 150 χώρες. Οι προκριματικές επιτροπές έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την κοπιαστική και υπεύθυνη δουλειά τους. Το φεστιβάλ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 θα ανακοινώσει τις βραβευμένες ταινίες του.


Ενημέρωση: 01-09-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ανάμεσα σε δύο Πατρίδες» του Χρ. Καρακάση από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας

Το Κ.Ε.Π σάς προσκαλεί στο καινούριο διαδικτυακό εγχείρημά του, το ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ !!!, στο πλαίσιο του οποίου οι Έλληνες και Φιλέλληνες από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στολίδια της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, με τη συμμετοχή των ίδιων των δημιουργών. Οι ταινίες προβάλλονται στην ελληνική γλώσσα με υποτίτλους στη ρωσική Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, ώρα 19.00 «Ανάμεσα σε δύο Πατρίδες»
Ενημέρωση: 24-07-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΠΕΤΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ η νέα ποιητική συλλογή του ΘΑΝΟΥ ΤΣΑΜΠΡΑ

Στο Polis Art Cafe ο Βασίλης Χατζηιακώβου παρουσίασε την πρόσφατη έκδοσή του ΠΕΤΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ τη νέα ποιητική συλλογή του Θάνου Τσάμπρα, γενικού γραμματέα της Ε.Σ.Ε. Ποιήματα διάβασαν οι ηθοποιοί Τιτίκα Στασινοπούλου και Άννα Παντζέλη.


Ενημέρωση: 17-07-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Η Εκδρομή Ιωάννινα του Χ. Καρακάση προβάλλεται στο θερινό σινεμά του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας – Κ.Ε.Π. σάς προσκαλεί στο καινούριο διαδικτυακό τους εγχείρημά στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ!, στο πλαίσιο του οποίου  οι Έλληνες και Φιλέλληνες από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στολίδια της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, με τη συμμετοχή των ίδιων των δημιουργών Οι ταινίες προβάλλονται στην ελληνική γλώσσα με υποτίτλους στη ρωσική.


Ενημέρωση: 13-07-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
«Πετρολούλουδα», η νέα ποιητική συλλογή του Θάνου Τσάμπρα

Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή του Θάνου Τσάμπρα «Πετρολούλουδα», από τις Εκδόσεις ΠΑΡΟΥΣΙΑ.


Ενημέρωση: 02-07-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ για το take a trip στον Χρ. Καρακάση, στο Διεθνές Φεστιβάλ στην Σλοβενία

Μετά την Τσεχία και την βράβευση (Καλύτερο Ντοκιμαντέρ) το Take a trip του σκηνοθέτη Χρήστου Ν, Καρακάση Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ και στο διεθνές φεστιβάλ στην Σλοβενία .


Ενημέρωση: 29-06-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ " Οι παραταξιάρχες" ΕΡΤ2 5 Ιουλίου 2020 ώρα 12.00

Ο Πλαστήρας και ο Παπάγος, με στρατιωτικές καταβολές και κοινούς αγώνες, υπήρξαν οι τελευταίοι μεγάλοι στρατιωτικοί ηγέτες της προπολεμικής περιόδου, σύμβολα και οι δυο των πολιτικών τους παρατάξεων. Για αυτό ίσως, η μεταπολεμική αντιπαράθεσή τους χαρακτηρίστηκε από έναν ιδιάζοντα κώδικα επικοινωνίας που επέτρεψε και στους δύο να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους κατά την πρώιμη ψυχροπολεμική περίοδο.
Ενημέρωση: 29-06-2020 | Περισσότερα...

 Σελ. 2 Από: 22: << < > >>

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος