ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 2 Από: 46: << < > >>

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος παρακολούθησε την παράσταση του μέλους της Ε.Σ.Ε. Αλμπέρτας Τσοπανάκη "Ελλάς κομπλέ" στο θέατρο Παραμυθίας. Στη φωτογραφία με τους ηθοποιούς Πέτρο Λενούδια και Θησέα Χριστοφόρου και τον Αντώνη Στυλιανέση.
 

Ενημέρωση: 29-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στα αποκαλυπτήρια της προτομή του Φ. Φίνου, που φιλοτεχνήθηκε με αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού από τον γλύπτη Βαγγέλη Ηλία κατόπιν πρότασης του γενικού γραμματέα Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου – Τηλεόρασης – Βίντεο & Πολυμέσων Όμηρου Ευστρατιάδη.


Ενημέρωση: 29-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει με δύο έργα, στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν με τίτλο "Σήμερα κάμπια. Αύριο;" την οποία διοργανώνει η Myro Gallery σε συνεργασία με την Κωνσταντινίδου Νεκταρία.


Ενημέρωση: 25-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Τέχνη, σε όλες της τις μορφές, μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά. Είναι ένα μέσο με το οποίο μπορούμε να ανακαλύψουμε βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μας.


Ενημέρωση: 24-04-2024 (Δημιουργία: 22-04-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Το δρώμενο «Greece I’m coming home»: Ελλάδα, έρχομαι σπίτι» από ένα θεατρικό κείμενο που έγραψε ο Χρήστος Αρφάνης, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και η Μαρία Αγραπίδου μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε, παρουσιάστηκε με απόδοση και στην νοηματική σε εκδήλωση του Δήμου Ηλιούπολης με αφορμή την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, που έλαβε χώρα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Πόλης στις 18 Απριλίου 2024. Η εκδήλωση συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών, επίσης γνωστή ως Παγκόσμια Ημέρα Κληρονομιάς.


Ενημέρωση: 23-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσκληθείς από τον εκδότη Θανάση Συλιβό, των εκδόσεων Mετρονόμος, μέλος της Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, παρέστη στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο "Δημήτρης Χριστοδούλου Ποιήματα Ανθολογία" που ανθολόγησε και επιμελήθηκε ο συγγραφέας/ποιητής Ηλίας Γκρής. Στην έκδοση περιλαμβάνεται επίμετρο του ομότιμου καθηγητή νεοελληνικής λογοτεχνίας του Ιονίου πανεπιστημίου Θεοδόση Πυλαρινού. 


Ενημέρωση: 22-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσκληθείς από την Ειρήνη Σταματούδη παρέστη στην εκδήλωση της Cisac "Challenging Issues in Copyright and Collective Management" που έλαβε χώρα στην Ακαδημία Αθηνών με ομιλητές την καθηγήτρια της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Ειρήνη Σταματούδη και τον καθηγητή της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου του Nottingham Paul Torremans.


Ενημέρωση: 18-04-2024 (Δημιουργία: 18-04-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών, επίσης γνωστή ως Παγκόσμια Ημέρα Κληρονομιάς, ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει εκδήλωση την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, ώρα 19:30 στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με παρουσίαση του θεατρικού μονόπρακτου «Greece I’m coming home»: «Ελλάδα, έρχομαι σπίτι» σε σκηνοθεσία/κείμενο του Ηλιουπολίτη και μέλους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Χρήστου Αρφάνη.
Ενημέρωση: 18-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» και δεν το…χάνεις! ​Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που για 5 συνεχή χρόνια ακολουθεί μια ξέφρενη πορεία​, ​επισκέπτεται την Αθήνα και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Μικρό Μπρόντγουαιη στις 21.00. Μόνο για 3 παραστάσεις!


Ενημέρωση: 15-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

“ΕΛΛΑΣ ΚΟΜΠΛΕ”   της Αλμπέρτα Τσοπανάκη 
Μαύρη-σατιρική - σουρεαλιστική -  μουσικοθεατρική παράσταση.


Ενημέρωση: 08-04-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 2 Από: 46: << < > >>

CLUB