ENGLISH

ENGLISH

Αναζήτηση

Είσοδος

Είσοδος


Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Όλες οι Δραστηριότητες Σελ. 1 Από: 17: > >>

Αναλυτικά
Με μεγάλη επιτυχία προβλήθηκε το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ Ταξίδι Πνοής στον κινηματογράφο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία προβλήθηκε το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ Ταξίδι Πνοής στον φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου Λάμπρος Κωνσταντάρας.


Ενημέρωση: 28-05-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ η ταινία του Ντίνου Γιώτη "Μια ζωή"

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ του Ντίνου Γιώτη πήρε το πρώτο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ (1st Award Best Documentary) στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (London Greek Film Festival) που έγινε στο διάστημα 15-18 Μαίου, στην βρεττανική πρωτεύουσα, διαγωνιζόμενη μαζί με άλλα δεκαεπτά ντοκιμαντέρ για τα Odysseus Awards.


Ενημέρωση: 21-05-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Το ταξίδι Πνοής στο Αιγάλεω

Μια κινηματογραφική προβολή, ξεχωριστής συναισθηματικής αξίας, για το δημιουργικό ντοκιμαντέρ που ξετυλίγει τη σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Μεσσάλα «Ταξίδι Πνοής», σε σκηνοθεσία Χρήστου Ν. Καρακάση, θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα πόλη του γνωστού θεατρανθρώπου, το Αιγάλεω.


Ενημέρωση: 09-05-2019 (Δημιουργία: 09-05-2019) | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκλεισε, με μία συγκινητική τελετή λήξης, το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (AIDFF). Μία ακόμη διοργάνωση έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, είναι σημαντικό να πούμε ότι ένας κόσμος καλλιτεχνικά παραγωγικός είναι το κίνητρο και η αφορμή για κάθε τέτοια διοργάνωση, διότι η τέχνη και οι λειτουργοί της αποτελούν ανυπέρβλητη αξία για τον πολιτισμό, πραγματική γιορτή για τον Νέο Κινηματογράφο.


Ενημέρωση: 22-04-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
«Καρύδια με μέλι» του Θάνου Τσάμπρα στο Θέατρο Ελπίδας

Σε μια εποχή που, το να έχει κάποιος εργασία θεωρείται «προνόμιο», οι γυναίκες τους κάνουν καριέρα κι εκείνοι παλεύουν με τις δουλειές του νοικοκυριού. Γυναίκες «έξω» στην κοινωνία και Άνδρες «στο σπίτι». Αυτή η αντιστροφή των ρόλων δημιουργεί απρόοπτα και κωμικές καταστάσεις, που χαρίζουν άφθονο γέλιο.


Ενημέρωση: 19-04-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Διήμερο φεστιβάλ αρχαιολογικού ντοκιμαντέρ & Πρόγραμμα

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας οργανώνει διήμερο φεστιβάλ Αρχαιολογικού Ντοκιμαντέρ στις 18 και 19 Απριλίου 2019, με αφορμή τη δράση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων «Αρχαιολογία στην Οθόνη». Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στον ετήσιο θεσμό της Εβδομάδας για την Προβολή του έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.


Ενημέρωση: 17-04-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (AIDFF): Ισότητα των δύο φύλων, δομές υποστήριξης γυναικών

Στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (AIDFF) το κινηματογραφικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με θέμα «Ισότητα των δύο φύλων, δομές υποστήριξης γυναικών».


Ενημέρωση: 10-04-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Διημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών με θέμα "Η αξιοποίηση του κινηματογράφου στο σχολικό περιβάλλον" [1-2/4/19]

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και την Camera Zizanio, διοργανώνουν Διημερίδα με τίτλο: «Η αξιοποίηση του κινηματογράφου στο σχολικό περιβάλλον».


Ενημέρωση: 29-03-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (AIDFF)

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (AIDFF) θα διεξαχθεί 11 με 17 Απριλίου, στον ιστορικό κινηματογράφο Studio New Star Art Cinema. Στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα διαγωνιστούν ογδόντα ταινίες από όλες τις κατηγορίες του Νέου Σινεμά με πολλές πρεμιέρες από τριάντα χώρες. Το Φεστιβάλ, προωθώντας την ιδέα του ψηφιακού κινηματογράφου, προσδιόρισε και προώθησε την έννοια του Νέου Κινηματογράφου και αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα και από τα λίγα στην Ευρώπη που αγκάλιασε όλα τα είδη της κινηματογραφικής τέχνης. Ταινίες μυθοπλασίας μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video- art, video- dance, που δημιουργήθηκαν με τη χρήση των νέων ψηφιακών μέσων βρήκαν στέγη και μέσα από αυτήν τη συνθήκη δημιουργείται μία νέα γενιά δημιουργών με ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές.


Ενημέρωση: 27-03-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Παρουσίαση του βιβλίου της Αλμπέρτα Τσοπανάκη - 30/04/2019, 8.30 μ.μ., Polis Art Café

Οι Εκδόσεις Οδός Πανός και το Polis Art Café σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αλμπέρτα Τσοπανάκη Τα Θεατρικά 1995-2019 το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 8.30 μ.μ. στο Polis Art Café


Ενημέρωση: 26-03-2019 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 17: > >>