ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 1 Από: 44: > >>

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στάθη Βαλούκου "Ο πόλεμος δεν τελείωσε ακόμη" από τις εκδόσεις Αιγόκερως και τη Σχολή Σταυράκου στη Σχολή Κιν/φου και Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου Πατησίων 65.


Ενημέρωση: 28-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσκληθείς από τον ομότιμο καθηγητή Αθανάσιο Διαμαντόπουλο παρέστη στην παρουσίαση του εξαιρετικού ιστορικού βιβλίου του "Χωρίς Στέμμα" των εκδόσεων Πατάκη στην αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος' του Μεγάρου Μουσικής.


Ενημέρωση: 28-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς κατόπιν πρόσκλησης από τον Δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου να παραστεί στην προβολή του οπτικοακουστικού έργου "Χαραυγή της Ελευθερίας" της Λίλας Παπαδημητρίου παρευρέθη στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.


Ενημέρωση: 27-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσεκλήθη από τον Δρ. Αθανάσιο Τρικούπη και παρευρέθη στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου παρουσιάστηκε η έκδοση της όπερας Μάρκος Μπότσαρης του Κεφαλλήνα μουσουργού Νικόλαου Μεταξά-Τζανή (1824-1907).


Ενημέρωση: 21-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ταξίδι για πέντε με υγιή χαμόγελα,
του Ηλιουπολίτη σκηνοθέτη και σεναριογράφου Χρήστου Αρφάνη
Η πρώτη ταινία μυθοπλασίας στην Ελλάδα με θέμα την αγωγή και πρόληψη της στοματικής υγείας!

Ενημέρωση: 15-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδο Αλέξανδρος Κακαβάς σας προσκαλούν στην προβολή του 30' ντοκιμαντέρ "ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ" στον δημοτικό κινηματογράφο Νέα Ελβετία, Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας στον Βύρωνα. Θα απευθύνει χαιρετισμό η κόρη του δημιουργού Κατερίνα Καμπανέλλη.

Ενημέρωση: 15-03-2024 (Δημιουργία: 11-03-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στο Μέγαρο Μουσικής στην παρουσίαση των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική του βιβλίου για παιδιά και γονείς "Cyber Story-Περιπέτεια στο Διαδίκτυο" του Μανώλη Σφακιανάκη και της Εύης Βουκελάτου, σε εικονογράφηση Μαρίας Μανουρά. 


Ενημέρωση: 14-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Αγγελική Ψακή-Κωβαίου παρευρέθη στην εκδήλωση προς τιμήν της συγγραφέως/κριτικού Ανθούλας Δανιήλ.


Ενημέρωση: 06-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα κάνει την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ. στα WestCity Cinemas στο Περιστέρι (Κωνσταντινουπόλεως 82Β, πλατεία Μπουρναζίου) το OPERATION STAR του μέλους μας σεναριογράφου/σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα. Οι προβολές για το κοινό θα αρχίσουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου, με δύο προβολές ανά ημέρα (απογευματινή & βραδινή).
Ενημέρωση: 04-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσεκλήθη από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο των βραβείων προσωπικοτήτων Δημήτρη Μουζακίτη να δώσει το βραβείο Γραμμάτων και Λογοτεχνίας στο συγγραφέα και σεναριογράφο, ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου. Το δίπλωμα έδωσε η Πρόεδρος του Athena take me home, γνωστή σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη.


Ενημέρωση: 01-03-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 44: > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος