ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 13 Από: 45: << < > >>

Αναλυτικά

Στο καλαίσθητο cafe ΧΟΥΖΟΥΡΙ, επί της Χατζηγιάννη Μέξη 7, του μέλους Μάριου Τζαμάκου έλαβε χώρα νέα συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλεξάνδρου Κακαβά με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 17-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο φιλόξενο cafe ΧΟΥΖΟΥΡΙ, επί της Χατζηγιάννη Μέξη 7, του μέλους Μάριου Τζαμάκου συναντήθηκαν κάποια μέλη της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (φωτογραφία εξ αριστερών) o Μάνος Πολυκρέτης, o Ανέστης Πλουμής, o Μάριος Τζαμάκος, o Αλέξανδρος Κακαβάς, η Άννυ Λούλου, ο Λεωνίδας Παλάσκας, η Ελένη Ιωαννίδου και ο Αργύρης Θέος. Επίσης ο Γιώργος Αλτής, η Ειρήνη Μακαρώνα, ο Γιάννης Γιαννόπουλος και η Έρικα Αθανασίου. Επί τη ευκαιρία διετυπώθησαν κάποιες πρώτες απόψεις όσον αφορά τη μέθοδο επίτευξης των στόχων της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 11-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και ο Αδαμάντιος Πετρίτσης, μέλος της Ε.Σ.Ε. παρέστησαν στην εκδήλωση του Ιδρυτή και Προέδρου του New York College κυρίου Ηλία Φούτση, χρόνιου υποστηρικτή της Ε.Σ.Ε. για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή που διεξήχθη στην κατάμεστη από κόσμο φιλολογική αίθουσα "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ" με εισηγητές την κυρία Μαρία Ευθυμίου, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, τον κύριο Ευάνθη Χατζηβασιλείου, καθηγητή του ΕΚΠΑ και Γενικό Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων και τον κύριο Άγγελο Συρίγο, καθηγητή του Παντείου και Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, επίσης  υποστηρικτή της Ε.Σ.Ε.. 


Ενημέρωση: 10-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ποιητής, σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας, ο Θάνος Τσάμπρας έχει συγγράψει το έργο Επτά Σημάδια, το οποίο εκτός της θεατρικής του μορφής αποτελεί εγχειρίδιο για άσκηση θεατρικών ομάδων. Είναι μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας στην οποία υπήρξε και Γενικός Γραμματέας, ενώ για χρόνια έχει διατελέσει στέλεχος Δημιουργικού Τμήματος σε τηλεοπτικό σταθμό.  Έχει βραβευτεί από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων για το θεατρικό του έργο Καρύδια με μέλι, ενώ η Πέμπτη Εποχή των αοράτων, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παρουσία, έρχεται να προστεθεί στις ήδη δημοσιευμένες ποιητικές συλλογές του.


Ενημέρωση: 06-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ανακοινώθηκαν τα πρότζεκτ που θα συμμετέχουν στο επόμενο εργαστήρι σεναρίου του Torino Film Lab. Αναμεσά τους βρίσκουμε και την «Αδράνεια» (Inertia) του Αλέξανδρου Κωστόπουλου, η οποία είναι ένα από τα 12 πρότζεκτ που επιλέχθηκαν φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος TFL Extended - Veneto Writing Lab.


Ενημέρωση: 30-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Οι εκδόσεις Βακχικόν και το βιβλιοπωλείο Το κεντρί σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ντίνου Γιώτη Club 23,4.


Ενημέρωση: 28-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Γνωριμία με τη συγγραφέα και μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Όλγα Μπακοπούλου.


Ενημέρωση: 13-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο συγγραφέας Ντίνος Γιώτης υπογράφει το μυθιστόρημα του Club 23,4 στο 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου, Stand 116-118, στο Ζάππειο, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8-9 μ.μ.


Ενημέρωση: 08-09-2022 | Περισσότερα...


"Η Αίγυπτος μέσω παπύρων και νομισμάτων" σε σκηνοθεσία Αλεξάνδρου Κακαβά μια ιδέα του Δρ Γεωργίου Κακαβά.
Ενημέρωση: 28-08-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Το γεγονός ότι το διακριθέν στιχουργικό έργο της βραβευθείσας στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στίχου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, μελοποιήθηκε και παρουσιάζεται στο κοινό αποτελεί μεγίστη ικανοποίηση για την Ε.Σ.Ε. εξ ου συγχαίρουμε την Ιρένα Μαρκίδου για αυτό και ευχόμαστε εις ανώτερα Αλέξανδρος Κακαβάς Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 18-08-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 13 Από: 45: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος