ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 4 Από: 45: << < > >>

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογραφων Ελλαδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσεκλήθη και παρέστη σε μια συνάντηση δημιουργών που έλαβε χώρα στη σχολή Λυκούργου Σταυράκου.
Ενημέρωση: 29-01-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά ,προέδρου της Ε.Σ.Ε., στο elife.gr (22 Ιανουαρίου 2024)


Ενημέρωση: 23-01-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πορτογάλος σκηνοθέτης Joao Correa λόγω της φιλίας του με τους Κώστα Φέρρη (FERA) και τους εκλιπόντες Γιώργο Ζερβουλάκο (Mozart's Requiem) και Πάνο Παπακυριακόπουλο (AIDAA) υποδέχτηκε άκρως φιλικά, περίπου προ 25ετίας, τον απεσταλμένο μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης "Αθηνά"  Αλέξανδρο Κακαβά και συνέβαλε, μαζί με τον εκλιπόντα διακεκριμένο Ολλανδό νομικό Wim Verstappen, στην ενδελεχή εντρύφηση του όσον αφεώρα στις μεθόδους και τεχνικές διαχείρισης είσπραξης και καταβολής των εσόδων από την άγραφη/λευκή κασέτας που ήδη εφήρμοζαν οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης, μέλη της AIDAA (Association internationale des auteurs d'audiovisuel/Διεθνής Οργανισμός των Δημιουργών των Οπτικοακουστικών Μέσων). 


Ενημέρωση: 19-01-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Κυκλοφορεί η νέα ποιητική συλλογή του Θάνου Τσάμπρα, «Η σκιά του νερού», από τις Εκδόσεις «Παρουσία», κοσμημένη με σχέδια του εικαστικού Βρασίδα Φιλιππάκου, σε επιμέλεια Γ.Φ. Τσίπη, με την αρωγή της Αρετής Β. Μπούντρη.


Ενημέρωση: 11-01-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκε με μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Ηλιούπολης της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Μαρίνα Λαμπρινίδη και Φωτεινή Σωτήρχου.


Ενημέρωση: 28-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αντώνη Σιμιτζή στις 17/12/2023 και ώρα 19.00 στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8, Αθήνα
Ενημέρωση: 15-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Tivoli της Εμμ. Μπενάκη ο γνωστός σεναριογράφος/σκηνοθέτης και συγγραφέας Θανάσης Σκρουμπέλος, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, παρουσίασε το νέο του βιβλίο 'Σα μαγεμένο το μυαλό μου". 


Ενημέρωση: 05-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από τον Πρόεδρο και Δημιουργό των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρη Μουζακίτη παρέστη στην 42η τελετή απονομής βραβείων σε προσωπικότητες της Τέχνης και του Πολιτισμού. Μεταξύ των τιμηθέντων και ο σεναριογράφος, λογοτέχνης Θάνος Τσάμπρας, πρώην γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Ε.. 


Ενημέρωση: 04-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς επισκέφθηκε τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη, καταξιωμένο διανομέα/νυν αιθουσάρχη του ιστορικού κινηματογράφου STUDIO.
Ενημέρωση: 01-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς προσκλήθηκε από τη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού Ζωή Μώρου να παρουσιάσει ευσύνοπτα στις ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικούς του σχολείου την τεχνική διασκευής ενός διηγήματος σε σενάριο ταινίας. 


Ενημέρωση: 30-11-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 4 Από: 45: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος