ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 1 Από: 17: > >>

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τη Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος έχοντας στο ενεργητικό της θεατρικές παραγωγές όπως το "Κρέμα νυκτός', "Αντί στεφάνου", "Μυρτιά" αλλά και βραβευθέντων έργων των διαγωνισμών της καθώς και την πολυετή συνεργασία της με το θέατρο Παραμυθίας της Αλμπέρτας Τσοπανάκη ανακοινώνει την έναρξη ετήσιων θεατρικών παραγωγών, σε συνεργασία με αξιόλογους θεατρικούς συγγραφείς και σκηνοθέτες μέλη της Ένωσης και της Λέσχης, αλλά και διακριθέντες συγγραφείς στους θεατρικούς της διαγωνισμούς.


Ενημέρωση: 19-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Οι συντελεστές "Από το Μικρό στο Μεγάλο - Δημήτρης Γαλάνης" παρουσίασαν το ντοκιμαντέρ που αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες χαράκτες στην αίθουσα De Cirico της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Μετά την προβολή η σκηνοθέτις Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, η σεναριογράφος Κλεοπάτρα Σβανά, ο ερευνητής/σεναριογράφος  Αλέξης Γιαννούλης και ο βασικός ομιλητής κομίστας Αρίσταρχος Παπαδανιήλ αναφέρθηκαν ευσύνοπτα στο έργο και πως, υπό δυσχερείς συνθήκες, κατάφεραν να εκπονήσουν το συγκεκριμένο documentaire. 


Ενημέρωση: 06-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 15.00 στον κινηματογράφο ΙΡΙΣ, Πανεπιστημίου 55, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και ο Κινηματογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΟΦΠΑ) προκειμένου να γιορτάσουν την απαρχή της συνεργασία τους προσφέρουν με ελεύθερη είσοδο ένα ευσύνοπτο σεμινάριο με θέμα τη συγγραφή σεναρίου εκ διασκευής με εισηγητή τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά.


Ενημέρωση: 27-05-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

2ος ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΕΚ ΔΙΑΣΚΕΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ 

Η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Σχολικού Διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου εκ διασκευής Ελληνικού (διδαχθέντος) διηγήματος έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης.


Ενημέρωση: 27-05-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών / Πειραιώς 256 σας προσκαλούν την 5η Ιουνίου 2024 και ώρα 18.00 στην προβολή του 30' ντοκιμαντέρ "Από το Μικρό στο Μεγάλο - Δημήτρης Γαλάνης" μια παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος/Αλεξάνδρου Κακαβά σε σενάριο Κλεοπάτρας Σβανά, σκηνοθεσία Αλεξάνδρας Μπελεγράτη, έρευνα Αλέξη Γιαννούλη, διεύθυνση φωτογραφίας/μοντάζ Αδαμάντιου Πετρίτση.
Ενημέρωση: 22-05-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Κινηματογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προβάλλουν Ελληνικές ταινίες μικρού μήκους μελών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στον κινηματογράφο ΙΡΙΣ, Ακαδημίας 55, Αθήνα στις 25 Μαίου και ώρα 15.30. Είσοδος ελεύθερη.


Ενημέρωση: 30-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Αλτής και οι μουσικοσυνθέτες Φώτης Αποστολάρας, Πέννυ Μπινιάρη, Φλωρεντία Ρήγα, Σπύρος Πανταζής και Μαρίνος Τόκας ολοκλήρωσαν την κινηματογραφηση/ηχογράφηση των βραβευμένων στίχων του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Στίχου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που διεξάγεται σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλτή και τον εκδότη του περιοδικού "Μετρονόμος' και μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Θανάση Συλιβό. 


Ενημέρωση: 15-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον κινηματογράφο ΑΝΔΟΡΑ η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος πρόβαλε το ντοκιμαντέρ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ, παραγωγής της, σε σενάριο Ανδρεάνας Σαπρίκη και σκηνοθεσία Ηλία Φλωράκη και Αδαμάντιου Πετρίτση προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος σεναριογράφου/στιχουργού/διαφημιστή, ιδρυτικού μέλους της Ε.Σ.Ε.. Προ της προβολής αναφέρθηκαν στον Γιάννη Κακουλίδη και το έργο του ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η αδελφή του Κατερίνα Κακουλίδη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς


Ενημέρωση: 03-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλεί στην προβολή του βιογραφικού ντοκιμαντέρ "ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ", διάρκειας 30', το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00 στον κινηματογράφο ΑΝΔΟΡΑ, Σεβαστουπόλεως 117, στον Ερυθρό. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της.


Ενημέρωση: 01-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλεί στην προβολή του βιογραφικού ντοκιμαντέρ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ", διάρκειας 30', το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00 στον κινηματογράφο ΑΝΔΟΡΑ, Σεβαστουπόλεως 117, στον Ερυθρό. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της.  


Ενημέρωση: 07-03-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 17: > >>

CLUB