ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 1 Από: 14: > >>

Αναλυτικά
Ήταν κάποτε μαζί μας" μια όμορφη βραδιά προς τιμήν των εκλιπόντων σεναριογράφων της Ε.Σ.Ε.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΛΙΣΙΑ έλαβε χώρα η παρουσίαση της έκδοσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Ήταν κάποτε μαζί μας" ένα αφιέρωμα στους διακεκριμένους, εκλιπόντες, σεναριογράφους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. 


Ενημέρωση: 15-09-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13/09 ωρα 18.00 Παρουσίαση βιβλίου 'Ήταν κάποτε μαζί μας" ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ Μιχαλακοπούλου 25

Ανδρεόπουλος, Γεωργιάδης, Γεωργιόπουλος, Γκούφας, Δαλιανίδης, Δανίκας, Δοξαράς, Ελευθερίου, Ζερβουλάκος, Θεοδόσης, Κακουλίδης, Καλαμίτσης, Καλαφατίδης, Καμπανέλλης, Καπώνης, Καραμάνος, Καρατζά-Τζιβελέκη, Καρράς, Κατσάνης, Κονιτσιώτη, Κοντέλης, Κοτανίδης, Κωστάρας, Λαζαρίδης, Λειβαδίτης, Μανουσάκης, Μάτεσις, Μιχαηλίδης, Μουρσελάς, Μπράμος, Νεγρεπόντης, Ντερπούλης, Ξανθόπουλος, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος, Παπακυριάκης, Πασχαλίδης, Πασχίδης, Πιερράκου, Ποντίκας, Σακελλάριος, Σεγδίτσα, Σιμοπούλου, Σκλάβος, Σκούρτης, Σπηλιώτη, Τζιώτης, Τσικληρόπουλος, Τσόκαλης, Φίλιππας, Γιαλαμάς, Πρετεντέρης, Τσιφόρος, Φώσκολος.


Ενημέρωση: 21-08-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην εκδήλωση "Ήταν κάποτε μαζί μας" απότιση φόρου τιμής στους εκλιπόντες σεναριογράφους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023,  και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Μιχαλακοπούλου 25, όπου θα λάβει χώρα η παρουσίαση, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά, του βιβλίου  'Ήταν κάποτε μαζί μας"

Ενημέρωση: 31-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνάντηση του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά με μέλη της Ε.Σ.Ε. και της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.

Στο φιλόξενο Χουζούρι ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκε με τους Γιάννη Βολιώτη, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., τα μέλη Θάνο Τσάμπρα, Ρένα Ρίγγα, Όλγα Μπακοπούλου, Ηλία Φλωράκη, Αδαμάντιο Πετρίτση, Αλέξη Γιαννούλη, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Αλέξανδρο Μαυρόγιαννη και τα μέλη των Φίλων της Λέσχης της Ε.Σ.Ε. Φώτη Αποστολάρα, γενικό γραμματέα της Π.Ο.Θ.Α., Μελίνα Δασκαλάκη, Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Αθηναίων και Πρόεδρο Κ.Υ.Α.Δ.Α., Μάνο Πολυκρέτη, Συντονιστική Επιτροπή Ηλιούπολης, Γιώργο Αλτή, Κωνσταντίνο Κρητικό, Γεώργιο Παντελιά και Μάριο Τζαμάκο. 


Ενημέρωση: 14-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Μελοποίηση Στίχων 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Στίχου της Ε.Σ.Ε.

Υπό την σκηνοθετική επίβλεψη του Αλεξάνδρου Κακαβά και του Αδαμαντιου Πετρίτση ξεκίνησαν τα γυρίσματα των μελοποιηθέντων στίχων που είχαν διακριθεί στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου που οργανώνουν, ετησίως, η Ε.Σ.Ε, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Αλτής και ο εκδότης του "Μετρονόμος" Θανάσης Συλιβός.


Ενημέρωση: 16-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ε.Σ.Ε.: Τελετή Απονομής Σχολικού Διαγωνισμού Ηλιούπολης υπό την αιγίδα της

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Ηλιούπολης έλαβε χώρα, με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης, η τελετή απονομής των βραβείων του 1ου Διαγωνισμού Γυμνασίων και Λυκείων της Ηλιούπολης διασκευής Ελληνικού Διηγήματος σε Σενάριο Μικρού Μήκους που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 09-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 1ου Σχολικού Διαγωνισμού Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος σε Σενάριο των Γυμνασίων και Λυκείων της Ηλιούπολης

Με την έγκριση του Ι.Ε.Π. υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Ε. και την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης


Ενημέρωση: 20-04-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνδυαστικό Σεμινάριο/Εργαστήριο «Τεχνική Σεναρίου και Διδασκαλία Ρόλων-Υποκριτικής Τέχνης»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) διοργανώνουν το πρώτο συνδυαστικό σεμινάριο/εργαστήριο (Workshop) με θέμα την Τεχνική Σεναρίου και τη Διδασκαλία Ρόλων-Υποκριτικής Τέχνης.
Ενημέρωση: 31-03-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζει το βραβευμένο έργο της Πηνελόπης Φιρτινίδου «Αντί Στεφάνου», στις 22 Μαρτίου 20.30 στο θέατρο Παραμυθίας

Τελευταία Παράσταση: Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος  παρουσιάζει την 22α Μαρτίου 2023 και ώραν 20.30 στο Θέατρο Παραμυθίας, Παραμυθίας 27, το βραβευμένο έργο της Πηνελόπης Φιρτινίδου «Αντί Στεφάνου» 


Ενημέρωση: 20-03-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Πανόραμα Σύγχρονου Ελληνικού Θεατρικού Έργου από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Θέατρο Παραμυθίας

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και το ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ συνδιοργανώνουν ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ


Ενημέρωση: 03-02-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 14: > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος