ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 13 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Στον κατάμεστο ΙΑΝΟ, του φιλόξενου κ. Νίκου Καρατζά, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος «ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ» του Γενικού Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης, εξέχοντος Σαμίου, κ. Λέανδρου Ρακιντζή. Μετά από σύντομο χαιρετισμό της κας. Κατερίνας Δημάκη τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κακαβάς, που εξήρε το ήθος και το έργο του συγγραφέως.


Ενημέρωση: 08-11-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το New York College σε μια συνεργασία, πολλών υποσχέσεων, για κάθε επίδοξο σεναριογράφο, για κάθε λάτρη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

 


Ενημέρωση: 26-10-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Οι φωτογραφίες από τη φθινοπωρινή λιτή δεξίωση που παρέθεσαν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς, και το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., ο αντιπρόεδρος Α. Σκρουμπέλος (προσήλθε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του), ο γενικός γραμματέας Π. Κοκκίδης (προσήλθε συνοδευόμενος από την αδελφή του Εριέττα), ο ταμίας Κ. Καπώνης, και τα μέλη Ι. Μαρούδας και Α. Χατζησοφιά, για να τιμήσουν τα μέλη και τους συνεργάτες της Ε.Σ.Ε. που σε πείσμα των χαλεπών καιρών, συνδράμουν το πολιτιστικό έργο της Ε.Σ.Ε., δεν αποτυπώνουν επιτυχώς την υπέροχη ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε κατά αυτή την φιλική σύναξη των συναδέλφων-δημιουργών στο αίθριο – Fresh - του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 4 Σεπτεμβρίου 2015.


Ενημέρωση: 07-09-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μια ομάδα δημιουργών, εξ αριστερών Νίκος Αναγνωστόπουλος (μέλος της Ε.Σ.Ε.), Ανέστης Πλούμης, Ανδριάννα Σαπρίκη, Άννα Σπύρου, η Έλενα Πριόβολου (μέλος της Ε.Σ.Ε. και σκηνοθέτις της εκπομπής), η Γεωργία Φώτου (μέλος της Ε.Σ.Ε.), ο Αλέξανδρος Κακαβάς (Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. και παραγωγός της εκπομπής) και η Ρένα Ρίγγα (μέλος της Ε.Σ.Ε.) που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Δύο Σεναριογράφοι συνομιλούν", έμπροσθεν της εισόδου του κινηματογράφου ΑΛΚΥΟΝΙΣ όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα χάρις στην ευγενή παραχώρηση της αίθουσας από τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη.


Ενημέρωση: 12-07-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με την El-Translations Νέο παράθυρο, της γνωστής μεταφράστριας/διερμηνέως Ελένης Ζήση που έλαβε χώρα στα γραφεία της δεύτερης στο Χαλάνδρι.


Ενημέρωση: 10-07-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Παρά τους αποκλεισμένους δρόμους λόγω πορειών και συλλαλητηρίων για το δημοψήφισμα πολύς κόσμος προσήλθε στον ΙΑΝΟ για να παρακολουθήσει την παρουσίαση των εφετινών βιβλίων των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 03-07-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος αποδεχόμενη την πρόσκληση του πολιτιστικού οργανισμού "Δ. Βικέλας" και του προέδρου του Σταύρου Ζαπάντη, αντιδημάρχου πολιτισμού της Κηφισιάς παρουσίασε τις εκδόσεις της "Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ" του Μάριου Πιπερίδη και "7 λεπτά να πήξει το αίμα" του Γιώργου Σαουλίδη, το "Απ'τον παράδεισο απ'έξω" του Θάνου Τσάμπρα, το "Γυμνός Έρωτας' της Εύης Φωτοπούλου και τον τόμο με τις συνεντεύξεις των εκλιπόντων Δαλιανίδη, Καμπανέλλη, Κοντέλλη, Λαζαρίδη, Μιχαηλίδη καθώς και την έκδοση από κοινού με τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ του πονήματος του Θανάση Σκρουμπέλου "Σενάριο. Από τη θεωρία στην πράξη" στο Μουσείο Δροσίνη με ομιλητές τους Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε., Θανάση Σκρουμπέλο, Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Ε. και Θάνο Τσάμπρα, μέλος της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 08-06-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης έλαβε χώρα η ημερίδα της Ένωσης Σεναριογράφων της Ελλάδος με θέμα την προσφορά των σεναριογράφων στον Ελληνικό κινηματογράφο.


Ενημέρωση: 29-05-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και το ακατάλληλο της ώρας, 3 το μεσημέρι, στο αίθριο του φιλόξενου Starbucks επί της Μιχαλακοπούλου επήλθε το αδιαχώρητο από κόσμο, μερικοί μάλιστα παρέμειναν όρθιοι, που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την πρώτη, ανεπίσημη και άκρως φιλική, παρουσίαση από τις εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος, της ποιητικής συλλογής του σεναριογράφου, μέλους της Ε.Σ.Ε., Θάνου Τσάμπρα Απ'τον Παράδεισο απ' Έξω, που περιελήφθη στη σειρά ΓΡΑΦΗ των εκδόσεων μας. 


Ενημέρωση: 24-05-2015 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η μορφωτική ημερίδα της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων με τίτλο «Το σενάριο στη ζωή και την τέχνη» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 4 Απριλίου 2015, στο Κινηματοθέατρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ του Βόλου.


Ενημέρωση: 07-04-2015 | Περισσότερα...

 Σελ. 13 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος