ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 12 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Στο αίθριο του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ο δημοσιογράφος Παύλος Μεθενίτης αφού παρουσίασε ευσύνοπτα το συνολικό έργο της ΄Ενωσης Σεναριογράφων έδωσε το λόγο στον Πρέοδρο της Ένωσης Αλέξανδρο Κακαβά ο οποίος αναφέρθηκε στο εκδοτικό έργο της Ένωσης Σεναριογράφων και ιδιαίτερα στο έργο που αφορά τον κινηματογράφο. 


Ενημέρωση: 22-09-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Το δεύτερο σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) έλαβε χώρα την 3Οην και 31ην Ιουλίου 2016.


Ενημέρωση: 01-08-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Περαιώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο/εργαστήριο συγγραφής κινηματογραφικού σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με το Aegean/Όμηρος College.


Ενημέρωση: 11-07-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με επιτυχία διεξήχθη το πρώτο σκέλος των σεμιναρίων συγγραφής κινηματογραφικού σεναρίου που οργάνωσε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για λογαριασμό του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του κ. Χρήστου Τεντόμα.


Ενημέρωση: 04-07-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Την 2α Ιουνίου 2016 στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τα μέλη της Ελένη Μαβίλη, Κώστα Παπαπέτρο και Θανάση Σκρουμπέλο για την προσφορά τους στο έργο της Ένωσης αλλά και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Δημιουργών «ΑΘΗΝΑ».


Ενημέρωση: 03-06-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον κατάμεστο ΙΑΝΟ, του φιλόξενου κ. Νίκου Καρατζά, έγινε η παρουσίαση των νέων βιβλίων, της σειράς ΓΡΑΦΗ, των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος. Το μυθιστόρημα της Ανδρεάνας Σαπρίκη «Οι τρόφιμοι» και το λιμπρέτο της Μαρίας Αθήνη «Ελένη – Για την ειρήνη και τον έρωτα» βασισμένο στην ομότιτλη τραγωδία του Ευριπίδη.


Ενημέρωση: 11-04-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, το Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος δεξιώθηκε τα νέα μέλη της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 21-03-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του 1ου Σεμιναρίου


Ενημέρωση: 22-02-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον κατάμεστο ΙΑΝΟ, του φιλόξενου κ. Νίκου Καρατζά, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου, της σειράς ΟΘΟΝΗ, των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος που περιλαμβάνει τα βραβευθέντα με το 1ο βραβείο πρωτότυπα σενάρια, μεγάλου μήκους «Η Χύτρα» των Κώστα Κολημένου και Βαγγέλη Μπέκα και μικρού μήκους «Νυχτερινή Βάρδια» του Αντώνη Λιακόπουλου του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

 


Ενημέρωση: 08-02-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον πάντα φιλόξενο χώρο του θεάτρου του ιδρύματος Μ. Κακογιάννης έλαβε χώρα, την 9η Δεκεμβρίου 2015, η τελετή απονομής των βραβείων συγγραφής σεναρίων του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού της Ένωσης Σεναριογράφων με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων.


Ενημέρωση: 14-12-2015 | Περισσότερα...

 Σελ. 12 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος