ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 6 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

H ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με τη στήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σας προσκαλεί ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ που θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Αλτής, βασικός συντελεστής της σειράς ντοκιμαντέρ της Ε.Σ.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ και η συντροφιά του

 


Ενημέρωση: 22-03-2022 (Δημιουργία: 23-02-2022) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Παρά το υπερβολικό κρύο έλαβε χώρα το 2ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs στο Παγκράτι. Το φιλολογικό σαλόνι σκοπό έχει την ανάδειξη των δημιουργικών ιδιοτήτων των σεναριογράφων, πέραν εκείνης του δημιουργού οπτικοακουστικού έργου.


Ενημέρωση: 10-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο κατάμεστο θέατρο Παραμυθίας παρουσιάστηκε το τιμηθέν, με το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του 2021 της Ε.Σ.Ε. με την υποστήριξη του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, θεατρικό έργο των Αφροδίτη Βιλλιώτη και Μαίρης Νικολοπούλου σε σκηνοθεσία της Κλεοπάτρας Σβανά και εκτέλεση παραγωγής Αλέξανδρου Κακαβά. Ήταν η πρώτη παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που επέκεινα θα επιχειρεί να παρουσιάζει κάθε χρόνο το 1ο βραβείο θεατρικού έργου του πανελληνίου Διαγωνισμού της επιθυμώντας να συμβάλει στην ανάδειξη έργων χαρισματικών δημιουργών της Επικράτειας.


Ενημέρωση: 28-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ανδρεάνα Σαπρίκη - Ηλίας Φλωράκης - Τζένη Κοσμίδου - Ελπίδα Μηναδάκη


Ενημέρωση: 18-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε θερμή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα το 1ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs στο Παγκράτι. Το φιλολογικό σαλόνι σκοπό έχει την ανάδειξη των δημιουργικών ιδιοτήτων των σεναριογράφων, πέραν εκείνης του δημιουργού οπτικοακουστικού έργου. 


Ενημέρωση: 10-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Το Θέατρο Παραμυθίας του μέλους της Ε.Σ.Ε. Αλμπέρτας Τσοπανάκη φιλοξενεί την 26η Φεβρουαρίου 2022 το θεατρικό έργο της Αφροδίτης Βιλλιώτη και Μαίρης Νικολοπούλου σε σκηνοθεσία του μέλους της Ε.Σ.Ε. Κλεοπάτρας Σβανά  και παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 24-01-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Αντώνης Σιμιτζής - Όλγα Μπακοπούλου - Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης - Βασίλης Ξηρός


Ενημέρωση: 13-01-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η Τελετή Απονομής των Βραβείων του 8ου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, του 5ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Έργου που διοργανώνει η Ε.Σ.Ε. με το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, καθώς και του 1ου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου Μικρού Μήκους εκ διασκευής που διοργανώνει η Ε.Σ.Ε. με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.


Ενημέρωση: 15-12-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε μια λιτή σύναξη η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τον πρώην πρόεδρο της Στάθη Βαλούκο τόσο για την επί σειρά ετών συμμετοχή στην διοίκησή της όσο και το εν γένει δημιουργικό έργο του στον οπτικοακουστικό χώρο.


Ενημέρωση: 06-10-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στην πρώτη από μια σειρά συναντήσεων του Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με μέλη  που επί σειρά ετών συνέβαλαν ενεργά στις πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Ε.Σ.Ε., συνεζητήθησαν απόψεις και προτάσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη προσαρμογή των πολιτιστικών της δράσεων στη νέα, covid και μετά covid, εποχή. 


Ενημέρωση: 20-09-2021 | Περισσότερα...

 Σελ. 6 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος