ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 7 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παραδίδει τιμητική πλακέτα στον συγγραφέα και δημιουργό κινουμένων σχεδίων Αρίσταρχο Παπαδανιήλ σε ένδειξη αναγνώρισης της ανεκτίμητης συμβολής του στην εκπόνηση των βιογραφικών ντοκιμαντέρ 15 εκλιπόντων γελοιογράφων/σκιτσογράφων στη σειρά της Ε.Σ.Ε. "Από το Μικρό στο Μεγάλο" που προβλήθηκε από το κανάλι της Βουλής.


Ενημέρωση: 30-08-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Το Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων, με καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, παρέθεσε δείπνο στους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς βιογραφικών ντοκιμαντέρ «Από το Μικρό στο Μεγάλο» - Στιχουργοί.


Ενημέρωση: 22-07-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Λόγω των περιοριστικών μέτρων η απονομή των βραβείων έγινε διαδικτυακά από τους Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και Βασίλη Τζινιέρη, Διευθυντή του Νοσοκομειακού Τμήματος της Pfizer Hellas.


Ενημέρωση: 18-11-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο δήμος Αγίας Παρασκευής, τηρώντας τα επιβληθέντα από την κυβέρνηση προστατευτικά μέτρα, φιλοξένησε το σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου, προσφορά της Περιφέρειας Αττικής.


Ενημέρωση: 02-11-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, τηρώντας τα επιβληθέντα από την κυβέρνηση προστατευτικά μέτρα, φιλοξένησε το σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου, προσφορά του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής.


Ενημέρωση: 29-10-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Οκτώ μόνον τυχεροί, λόγω της αυστηρής τήρησης των επιβληθέντων από την κυβέρνηση μέτρων, είχαν την τύχη να φιλοξενηθούν από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού προκειμένου να παρακολουθήσουν την ημερίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με θέμα "Μύηση στην Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου" στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας που συνήψαν εφέτος οι δυό φορείς.


Ενημέρωση: 08-10-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Διεξήχθη επιτυχώς το σεμινάριο συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με εισηγητές τους Βασίλη Σπηλιόπουλο, Ρένα Ρίγγα, Ηλία Φλωράκη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Θάνο Τσάμπρα, Νατάσα Μποζίνη, Αλέξη Γιαννούλη και Αλέξανδρο Κακαβά.


Ενημέρωση: 22-09-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώπιον ενός εξαιρετικά προσηνούς κοινού, διεξήχθη με επιτυχία, το πρώτο δωρεάν σεμινάριο συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος μια προσφορά της περιφέρειας Αττικής, στο δήμο Βύρωνα με εισηγητές τους Βασίλη Σπηλιόπουλο, Ρένα Ρίγγα, Θάνο Τσάμπρα, Νατάσα Μποζίνη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Ηλία Φλωράκη, Αλέξη Γιαννούλη και τον Αλέξανδρο Κακαβά.


Ενημέρωση: 14-09-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ξυλοκάστρου, χάρη στον ενθουσιασμό και το ζήλο που επέδειξε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελίνα Μενούνου η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ενώπιον ενός εξαιρετικά θερμού κοινού, πραγματοποίησε, την 25η Ιουλίου, μια ακόμα ημερίδα με θέμα "Μύηση στην Τέχνη (και Τεχνική) του Σεναρίου". 


Ενημέρωση: 27-07-2020 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος απεφάσισε να αποτολμήσει δοκιμαστικές πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εξορμήσεις προς όφελος των φιλοτέχνων της Ελληνικής επαρχίας.


Ενημέρωση: 20-07-2020 | Περισσότερα...

 Σελ. 7 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος