ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 9 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Στις 6 Μαρτίου 2019 έλαβε χώρα στον πάντα φιλόξενο, κατάμεστο, ΙΑΝΟ η παρουσίαση των πρώτων βραβείων του διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και των πρώτων θεατρικών βραβείων του κοινού διαγωνισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.


Ενημέρωση: 08-03-2019 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έλαβε χώρα για πέμπτη συνεχή χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων του 5ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 2ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου που οργανώνουν, με την ευγενή υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, από κοινού το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 17-12-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Ενημέρωση: 15-12-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ έγινε η παρουσίαση του νέου πονήματος των εκδόσεων της Ε.Σ.Ε. "Εμπειρίες που δεν διδάσκονται" ενός συλλογικού έργου στο οποίο περιλαμβάνονται οι ομιλίες των εισηγητών, μελών της Ε.Σ.Ε., από την ημερίδα της 3ης Μαρτίου 2018 που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Ενημέρωση: 29-11-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ευχαριστεί όλους όσοι μετέσχον ως ακροατές στο ευσύνοπτο σεμινάριο "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ" που διεξήχθη στις 24 και 25 Νοεμβρίου, τους διδάξαντες (Ηλία Φλωράκη, Βασίλη Σπηλιόπουλο, Ρένα Ρίγγα, Νατάσα Μποζίνη, Θάνο Τσάμπρα, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Δημήτρη Σοφιανόπουλο και Αλέξανδρο Κακαβά) και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) για την ευγενή παραχώρηση του αμφιθεάτρου "Αντώνης Τρίτσης".


Ενημέρωση: 26-11-2018 (Δημιουργία: 26-11-2018) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον κατάμεστο από κόσμο, πάντα φιλόξενο προς την Ε.Σ.Ε. ΙΑΝΟ, έγινε η παρουσίαση των δύο προσφάτων εκδόσεων της Ε.Σ.Ε. Αφ'ενός της νέας ποιητικής συλλογής του γενικού γραμματέα της Ε.Σ.Ε. Θάνου Τσάμπρα "Ραγισμένος Χρόνος", αφ'ετέρου το άκρως ενδιαφέρον πόνημα του πρέσβεως ε.τ. κ. Δημοσθένους Κωνσταντίνου "Λεξικο Μυθολογίας".


Ενημέρωση: 25-09-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας που κατέβαλαν, το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. παρέθεσε δείπνο στους βασικούς συντελεστές των 30 πρώτων επεισοδίων της σειράς «Από το Μικρό στο Μεγάλο».


Ενημέρωση: 16-07-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έληξε το πρώτο επαγγελματικό σεμινάριο του 2018 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του IST και στην τελετή απονομής παρευρέθησαν η εισηγήτρια του εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Θάνος Τσάμπρας και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς για να συγχαρούν τους μετάσχοντες για την επίδοσή τους και να τους ευχηθούν ευοίωνες εξελίξεις στις δημιουργικές τους προσπάθειες και ευόδωση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών.


Ενημέρωση: 10-07-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με το άκρως επιτυχημένο σεμινάριο στο Αιγάλεω, χάρις στην άοκνη προσπάθεια της Αντιδημάρχου Παιδείας του Αιγάλεω, κυρίας Γιάννας Χριστόγλου, έληξε η πρώτη φάση των σεμιναρίων συγγραφής σεναρίου, που διεξάγεται από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος χάρις στην αρωγή της Περιφέρειας Αττικής.


Ενημέρωση: 02-07-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε την αγαπημένη συνάδελφό μας Ρένα Ρίγγα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου".


Ενημέρωση: 04-06-2018 | Περισσότερα...

 Σελ. 9 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος