ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 10 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε την αγαπημένη συνάδελφό μας Ρένα Ρίγγα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου".


Ενημέρωση: 04-06-2018 | Περισσότερα...


Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος: Παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά των νέων τίτλων των εκδόσεων Δημοσθένη Κωνσταντίνου πρέσβεως ε.τ. και Θάνου Τσάμπρα μέλους της Ε.Σ.Ε. με Γιώργο Κοντοπόδη και Νατάσα Μποζίνη, μέλους της Ε.Σ.Ε. στις 24 Μαΐου 2018


Ενημέρωση: 24-05-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ έγινε η παρουσίαση της έκδοσης των βραβείων σεναρίων του 4ου Πανελληνίου Διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. και του συλλογικού έργου «Εμπειρίες που δεν διδάσκονται» στο οποίο περιλαμβάνονται οι ομιλίες των εισηγητών, μελών της Ε.Σ.Ε., από την ημερίδα της 3ης Μαρτίου 2018 που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Ενημέρωση: 14-05-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο φιλόξενο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διεξήχθη ένα βιωματικό σεμινάριο σεναρίου, η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος του 2019, έτους συμπληρώσεως των 30 ετών από την χρονολογία σύστασης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 05-03-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Νίκου Καρατζά, μετά από μια σύντομη εισαγωγή της κυρίας Κατερίνας Δημάκη τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς ο οποίος αποτίνοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής αναφέρθηκε, ευσύνοπτα, στους πέντε εκλιπόντες, μέλη της Ε.Σ.Ε., Βαγγέλη Γκούφα, Γιάννη Κακουλίδη, Λευτέρη Καπώνη, Κώστα Μουρσελά και Σούλα Πιερράκου, στη μνήμη των οποίων εξεδόθη ένα μικρό βιβλίο με αποσπάσματα από μια συνέντευξή τους.


Ενημέρωση: 16-02-2018 | Περισσότερα...


Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος: Παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά της τιμητικής έκδοσης στη μνήμη των Βαγγέλη Γκούφα, Γιάννη Κακουλίδη, Λευτέρη Καπώνη, Κώστα Μουρσελά, Σούλας Πιερράκου στις 14 Φεβρουαρίου 2018


Ενημέρωση: 15-02-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του Β' εξαμήνου 2017 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με το IST.


Ενημέρωση: 23-01-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο κατάμεστο θέατρο του πάντα φιλόξενου ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έλαβε χώρα η τελετή απονομής των βραβείων του 4ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 1ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου που οργανώνουν, με την ευγενή υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, από κοινού η Ε.Σ.Ε. με το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Λυδίας Κονιόρδου, η οποία κήρυξε την έναρξη του διαγωνισμού απευθύνοντας χαιρετισμό προς το κοινό και την λήξη απονέμοντας το 1ο βραβείο θεατρικού έργου.


Ενημέρωση: 18-12-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Ν. Καρατζά η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε δύο καταξιωμένους δημιουργούς/σεναριογράφους για την μακρόχρονη προσφορά τους στην Ένωση.


Ενημέρωση: 04-10-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ευχαριστεί όλους όσοι μετέσχον ως ακροατές στο ευσύνοπτο σεμινάριο "ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ" που διεξήχθη στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, τους διδάξαντες (Πάνο Κοκκίδη, Βασίλη Σπηλιόπουλο, Ρένα Ρίγγα, Γιάννη Μαρούδα, Άννα Χατζησοφιά, και Αλέξανδρο Κακαβά), την σύμβουλο επικοινωνίας Κωνσταντίνα Καραμέρη, και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) για την ευγενή παραχώρηση του αμφιθεάτρου "Αντώνης Τρίτσης".


Ενημέρωση: 26-09-2017 | Περισσότερα...

 Σελ. 10 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος