ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 10 Από: 17: << < > >>

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ευχαριστεί όλους όσοι μετέσχον ως ακροατές στο ευσύνοπτο σεμινάριο "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ" που διεξήχθη στις 24 και 25 Νοεμβρίου, τους διδάξαντες (Ηλία Φλωράκη, Βασίλη Σπηλιόπουλο, Ρένα Ρίγγα, Νατάσα Μποζίνη, Θάνο Τσάμπρα, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Δημήτρη Σοφιανόπουλο και Αλέξανδρο Κακαβά) και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) για την ευγενή παραχώρηση του αμφιθεάτρου "Αντώνης Τρίτσης".


Ενημέρωση: 26-11-2018 (Δημιουργία: 26-11-2018) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον κατάμεστο από κόσμο, πάντα φιλόξενο προς την Ε.Σ.Ε. ΙΑΝΟ, έγινε η παρουσίαση των δύο προσφάτων εκδόσεων της Ε.Σ.Ε. Αφ'ενός της νέας ποιητικής συλλογής του γενικού γραμματέα της Ε.Σ.Ε. Θάνου Τσάμπρα "Ραγισμένος Χρόνος", αφ'ετέρου το άκρως ενδιαφέρον πόνημα του πρέσβεως ε.τ. κ. Δημοσθένους Κωνσταντίνου "Λεξικο Μυθολογίας".


Ενημέρωση: 25-09-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας που κατέβαλαν, το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. παρέθεσε δείπνο στους βασικούς συντελεστές των 30 πρώτων επεισοδίων της σειράς «Από το Μικρό στο Μεγάλο».


Ενημέρωση: 16-07-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έληξε το πρώτο επαγγελματικό σεμινάριο του 2018 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του IST και στην τελετή απονομής παρευρέθησαν η εισηγήτρια του εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Θάνος Τσάμπρας και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς για να συγχαρούν τους μετάσχοντες για την επίδοσή τους και να τους ευχηθούν ευοίωνες εξελίξεις στις δημιουργικές τους προσπάθειες και ευόδωση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών.


Ενημέρωση: 10-07-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με το άκρως επιτυχημένο σεμινάριο στο Αιγάλεω, χάρις στην άοκνη προσπάθεια της Αντιδημάρχου Παιδείας του Αιγάλεω, κυρίας Γιάννας Χριστόγλου, έληξε η πρώτη φάση των σεμιναρίων συγγραφής σεναρίου, που διεξάγεται από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος χάρις στην αρωγή της Περιφέρειας Αττικής.


Ενημέρωση: 02-07-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε την αγαπημένη συνάδελφό μας Ρένα Ρίγγα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου".


Ενημέρωση: 04-06-2018 | Περισσότερα...


Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος: Παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά των νέων τίτλων των εκδόσεων Δημοσθένη Κωνσταντίνου πρέσβεως ε.τ. και Θάνου Τσάμπρα μέλους της Ε.Σ.Ε. με Γιώργο Κοντοπόδη και Νατάσα Μποζίνη, μέλους της Ε.Σ.Ε. στις 24 Μαΐου 2018


Ενημέρωση: 24-05-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ έγινε η παρουσίαση της έκδοσης των βραβείων σεναρίων του 4ου Πανελληνίου Διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. και του συλλογικού έργου «Εμπειρίες που δεν διδάσκονται» στο οποίο περιλαμβάνονται οι ομιλίες των εισηγητών, μελών της Ε.Σ.Ε., από την ημερίδα της 3ης Μαρτίου 2018 που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Ενημέρωση: 14-05-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο φιλόξενο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διεξήχθη ένα βιωματικό σεμινάριο σεναρίου, η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος του 2019, έτους συμπληρώσεως των 30 ετών από την χρονολογία σύστασης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 05-03-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Νίκου Καρατζά, μετά από μια σύντομη εισαγωγή της κυρίας Κατερίνας Δημάκη τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς ο οποίος αποτίνοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής αναφέρθηκε, ευσύνοπτα, στους πέντε εκλιπόντες, μέλη της Ε.Σ.Ε., Βαγγέλη Γκούφα, Γιάννη Κακουλίδη, Λευτέρη Καπώνη, Κώστα Μουρσελά και Σούλα Πιερράκου, στη μνήμη των οποίων εξεδόθη ένα μικρό βιβλίο με αποσπάσματα από μια συνέντευξή τους.


Ενημέρωση: 16-02-2018 | Περισσότερα...

 Σελ. 10 Από: 17: << < > >>

CLUB