Ειδήσεις

 Σελ. 1 Από: 58: > >>

Αναλυτικά
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής - ΤΕΛΙΚΟΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 11.00 το πρωί στο θέατρο Παραμυθίας

Ομόφωνα η κριτική επιτροπή της ημιτελικής φάσης του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Διαλόγων επί Σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος αποτελούμενη από τους Νίκο Σκουλά, ηθοποιό-σκηνοθέτη, μέλος της Ε.Σ.Ε., Θάνο Τσάμπρα, σεναριογράφο-συγγραφέα, μέλος της Ε.Σ.Ε. και την Ειρήνη Μακαρόνα, ηθοποιό, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. προέκριναν 8 μονολόγους για τον τελικό. 


Ενημέρωση: 29-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρου Κακαβά στον Βασίλη Ταλαμάγκα στο ΝΕΤ24

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρου Κακαβά στον Βασίλη Ταλαμάγκα στο ΝΕΤ24 17.05.2023


Ενημέρωση: 19-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ο Αλέξανδρος Κακαβάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Η εξωστρέφεια μονόδρομος για την ανάπτυξη της συγγραφής σεναρίων και την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων

Υπέρ μιας νέας, εξωστρεφούς πολιτικής όσον αφορά τα σενάρια και την οπτικοακουστική παραγωγή τόσο «ως προς την αντίληψη πρωτίστως, αλλά και ως προς τη γλώσσα» για την περαιτέρω ανάπτυξη του χώρου, τάσσεται μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.) Αλέξανδρος Κακαβάς.


Ενημέρωση: 15-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Η Ε.Σ.Ε, δεξιώθηκε την επιτροπή σχολικού διαγωνισμού Ηλιούπολης

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς και ο Κώστας Παπαπέτρος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος δεξιώθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Σχολικού Διαγωνισμού Ηλιούπολης που προσήλθαν στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν στην τελετή και συγκεκριμένα την Κορίνα Πάντου που συνοδευόταν από το σύζυγό της Χρήστο Ζιάκο, τη Μαρία Φραγκιά και τη Χαρά Κουρλέση. 


Ενημέρωση: 08-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής - Πρόγραμμα Ημιτελικών [26, 27, 28 Μαΐου 2023]

Οι ημιτελικοί για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερμηνείας (όχι ανάγνωσης) Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής θα πραγματοποιηθούν στις 26, 27, 28 Μαΐου 2023 στο θέατρο Παραμυθίας. Παραμυθίας 27, Αθήνα και ώρα 10.30 (ώρα προσέλευσης προκειμένου να ορισθεί η σειρά προτεραιότητας). 


Ενημέρωση: 04-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής - Προκριθέντες Αθηνών στην ημιτελική φάση

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση των προκριματικών του 2ου Πανελλήνιου διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής στην Αθήνα.


Ενημέρωση: 03-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Πρόεδροι Γ. Θεοδοσίου και Αλ. Κακαβάς: Κύπρος και Ελλάς σε εποικοδομητική συνάντηση

Σε άκρως φιλικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλεξάνδρου Κακαβά και του Προέδρου της Ένωσης Θεατρικών Συγγραφέων της Κύπρου Γεωργίου Θεοδοσίου επί τη ευκαιρία της συμμετοχής της Κύπρου, και πάλι, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής. 


Ενημέρωση: 03-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος: Μια Ένωση πολιτιστικά παρούσα σε όλη την Επικράτεια

Οι σεναριογράφοι είναι χαρισματικοί δημιουργοί, ικανοί να συγγράψουν όχι μόνον κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά σενάρια, αλλά κάθε έργο ή πόνημα που βασίζεται στο γραπτό και προφορικό λόγο.


Ενημέρωση: 28-04-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος/Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν Σεμινάριο Σεναρίου Για Όλους [6-7/5/23]

Ένα ευσύνοπτο, ταχύρρυθμο σεμινάριο σεναριογραφίας από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Το σεμινάριο είναι μια προσφορά της Περιφέρειας Αττικής με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης.


Ενημέρωση: 20-04-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς συνάντησε τη νέα συντονιστική επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς τίμησε με την παρουσία του την πρώτη συνάντηση της νέας συντονιστικής επιτροπής της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος  που αποτελείται από τον Σπύρο Σταθάτο, μοναδικό εναπομείναν μέλος της αρχικής συντοντινιστικής επιτροπής, την Ευαγγελία Λιάπη και την Κατερίνα Καράμπελα που έλαβε χώρα στο γνωστό cafe Χουζούρι.  

Ενημέρωση: 13-04-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 58: > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος