ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 1 Από: 65: > >>

Αναλυτικά

Η πολιτιστική εκπομπή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Από το Μικρό στο Μεγάλο" επανέρχεται στο τηλεοπτικό προσκήνιο προσκληθείσα από τη διοίκηση των τηλεοπτικών σταθμών Smile και Βεργίνα. 


Ενημέρωση: 25-07-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο κατάμεστο θέατρο Παραμυθίας έλαβε χώρα ο τελικός του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 17-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λουριδά, καλλιτεχνικό διευθυντή του κινηματογραφικού φεστιβάλ Αγρινίου και την ηθοποιό/συγγραφέα Γεωργία Καποπούλου, μέλη, αμφότεροι, της Συντονιστικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Αγρινίου της Ε.Σ.Ε. και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο κατά την περίοδο του φεστιβάλ το 2025, όσο και καθ'όλο το χρονικό διάστημα έως τότε.. 


Ενημέρωση: 11-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μπορείτε με τρεις φωτογραφίες να παρουσιάσετε με ιδιαίτερο τρόπο τον τόπο σας ώστε να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρόταση θα κάνει κι εμάς να προσέξουμε και να αγαπήσουμε το δικό σας τόπο; Εαν ναι τότε έχετε πολλές πιθανότητες να είσθε ο νικητής αυτού του πρωτότυπου διαγωνισμού.  


Ενημέρωση: 30-05-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε κλίμα ευφροσύνης εξελίχθηκε η αρχή της συνεργασίας της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Πολιτιστικού Ομίλου του Πανεπιστημιου Αθηνων (ΠΟΦΠΑ) Κινηματογράφου στον κινηματογράφο ΙΡΙΣ.


Ενημέρωση: 27-05-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Αθήνα Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 11.30 (ώρα προσέλευσης του κοινού 11.00) στο θέατρο Παραμυθίας, Παραμυθίας 27, Αθήνα.


Ενημέρωση: 20-05-2024 (Δημιουργία: 20-05-2023) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς σας προσκαλούν στην τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Σχολικού Διαγωνισμού Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος. 


Ενημέρωση: 08-05-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις όσον αφορά τις πολιτιστικές δράσεις της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και ιδίως τον επιτυχημένο Σχολικό Διαγωνισμό Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος (Γ' Γυμνασίου και Λυκείου) συναντήθηκαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών Ευαγγελία Λιάπη και Κατερίνα Καράμπελα και το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Ηλιούπολης και υπεύθυνη για το διαγωνισμό Φωτεινή Σωτήρχου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά. 


Ενημέρωση: 30-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προέβαλε στον κινηματογράφο ΑΝΔΟΡΑ το ντοκιμαντέρ της σειράς της Ε.Σ.Ε. "Από το Μικρό στο Μεγάλο - Πάνος Κοντέλλης" σε σενάριο Θάνου Τσάμπρα, σκηνοθεσία Αδαμάντιου Πετρίτση και παραγωγή Αλεξάνδρου Κακαβάς, Προέδρου της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 29-04-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση! 


Ενημέρωση: 26-04-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 65: > >>

CLUB