Ειδήσεις

 Σελ. 2 Από: 55: << < > >>

Αναλυτικά
Νομικός σύμβουλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος ανέλαβε ο Αντώνης Καχριμάνης

Ο Αντώνης Καχριμάνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Είναι δικηγόρος με εικοσιπενταετή εμπειρία στη μάχιμη δικηγορία και νομικός σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων. 


Ενημέρωση: 20-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Sigma Press Office

Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Sigma Press Office. Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://actionsigmawebtv.com.gr/σήμερα-λοιπόν-έχουμε-κοντά-μας-τον-πρό/


Ενημέρωση: 17-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνέντευξη Αλεξάνδρου Κακαβά, Προέδρου της Ε.Σ.Ε. στον Παναγιώτη Σκαπέτη, FM100 της Λήμνου

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, επί τη ευκαιρία της διεξαγωγής του διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. με θέμα "Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου" φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σκαπέτη στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Λήμνου.


Ενημέρωση: 13-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά στον Βασίλη Ταλαμάγκα

Συνέντευξη παρεχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκαγια λογαριασμό του δικτύου ΝΕΤ24 στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο φορέων.


Ενημέρωση: 10-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ε.Σ.Ε. στo dreamcity.gr

Κύριε Κακαβά πως καταφέρατε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος να έχει τόσο έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα ακόμη και στα χρόνια του covid;

Κοπιάσαμε πολύ για αυτό. Ιδίως για τον διαγωνισμό μονολόγων επί σκηνής όπου παρουσιάστηκαν 167 μονόλογοι ενώπιον κριτικών επιτροπών που αποτελούνταν από φιλότιμους θιασώτες της τέχνης. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αναφέρω τα μέλη των επιτροπών επειδή χωρίς εκείνους δεν θα είχε διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Και να τους ευχαριστήσω εκ μέρους της Ένωσης αλλά και των δημιουργών/καλλιτεχνών για την προθυμία που επέδειξαν εν μέσω πανδημίας. Εύχομαι δε να μετάσχουν στις κριτικές επιτροπές του 2ου πανελληνίου Διαγωνισμού Μονολόγων.


Ενημέρωση: 10-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος - ΠΟΛΙΤΗΣ (ΝΕΤ 24): Αρχή Συνεργασίας

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Ταλαμάγκας υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά στην έδρα της ΠΟΛΙΤΗΣ (ΝΕΤ 24) όπου υπεγράφη προγραμματική συμφωνία μεταξύ των δύο μερών.


Ενημέρωση: 06-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ε.Σ.Ε. στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σιδέρη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, κος Αλέξανδρος Κακαβάς, παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Σιδέρη - Νέα της Βοιωτίας, με αφορμή την ίδρυση της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε, απαντώντας πρόθυμα σε όλα όσα ρωτήθηκε. Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο κος Κακαβάς, είναι πρόεδρος του συλλόγου επί μία δεκαετία και με δυναμισμό προάγει το πνεύμα και τους στόχους του συλλόγου, διοργανώνοντας ημερίδες και διαγωνισμούς. 


Ενημέρωση: 05-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. με τον τιμηθέντα εκδότη Γεώργιο Βασιλείου

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος τιμήθηκε για την επί δεκαετία προσφορά του στις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος ο εκδότης Γεώργιος Βασιλείου, νυν ιδιοκτήτης του γνωστού, έχοντος συμπληρώσει έναν αιώνα παρουσίας στην Ελληνική αγορά, εκδοτικού οίκου Βασιλείου ος αναφέρεται στο ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη "Σταδιοδρομία".


Ενημέρωση: 03-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ο Αλέξανδρος Κακαβάς στο kostv.gr

Η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου υποδέχεται τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο kostv.gr


Ενημέρωση: 28-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Λέσχη Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος: Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών  στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».


Ενημέρωση: 20-09-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 2 Από: 55: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος