ShareThis

Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΕΡΤ για κατάθεση προτάσεων τηλεοπτικών εκπομπών

Με σχετική της ανακοίνωση, η ΕΡΤ Α.Ε. ενημερώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων από δημιουργούς και παραγωγούς, για το τηλεοπτικό της πρόγραμμα της περιόδου 2005-06, είναι η 28η Φεβρουαρίου.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα καλύπτει όλα τα είδη προγράμματος, ανάμεσα σε αυτά και "δραματικές σειρές μυθοπλασίας με εβδομαδιαία συχνότητα μετάδοσης, ωριαίες, με ελάχιστο αριθμό επεισοδίων τα 13, που θα στηρίζονται σε πρωτότυπα σενάρια ή θα αποτελούν διασκευές λογοτεχνικών βιβλίων", αλλά και "δραματικές σειρές μυθοπλασίας ημίωρες, με καθημερινή συχνότητα μετάδοσης και ελάχιστο αριθμό επεισοδίων τα 65", όπως και "κωμικές σειρές μυθοπλασίας του είδους της κωμωδίας καταστάσεων (sitcom) διάρκειας 25 ή 45 λεπτών, με ελάχιστο αριθμό επεισοδίων τα 13".
Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να συντάσσουν τις προτάσεις τους σύμφωνα με τις οδηγίες των γενικών διευθύνσεων της ΕΡΤ απ΄όπου μπορούν να προμηθευτούν και τα σχετικά έντυπα.

Δείτε την υπογεγραμμένη από το γενικό διευθυντή Τηλεόρασης κ. Κώστα Σπυρόπουλο απόφαση για τα τηλεοπτικά προγράμματα ΕΤ1 και ΝΕΤ.
Δείτε ακόμα το πλήρες κείμενο από την πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΕΡΤ Α.Ε.




Πηγές για όλα τα στοιχεία: ΕΡΤ Α.Ε.

Η επιλογή του υλικού και οι επισημάνσεις δικές μας.




Ενημέρωση: 07-01-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος