ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 1 Από: 64: > >>

Αναλυτικά

Έλαβε χώρα, διαδικτυακά, η έκτακτη γενική συνέλευση της Federation des Scenaristes d'Europe / Ομοσπονδία Σεναριογράφων της Ελλάδος με σκοπό την τροποποίηση άρθρων του ισχύοντος καταστατικού. 


Ενημέρωση: 15-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Λεβαδειάς οργάνωσε με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Βοιωτίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων και της Ε.Σ.Ε. ημερίδα με θέμα "Τεχνική του εκ Διασκευής Σεναρίου" και προσκεκλημένους εισηγητές τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά και το μέλος Ηλία Φλωράκη. 


Ενημέρωση: 15-03-2024 (Δημιουργία: 11-03-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά στην ΕΡΤ Βόλου με την δημοσιογράφο Βίκυ Καποτά.


Ενημέρωση: 15-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού Ηλιούπολης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος πραγματοποίησαν post mortem εκδήλωση για τον Ηλιουπολίτη σεναριογράφο και σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» .


Ενημέρωση: 12-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, έδωσε εκ μέρους της Ε.Σ.Ε. τιμητική πλακέτα στον κριτικό κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αναγνωρίζοντας του τη συμβολή του ως ομιλητή στην εκπόνηση της σειράς δεκαπέντε βιογραφικών ντοκιμαντέρ "Από το Μικρό στο Μεγάλο"-Σεναριογράφοι που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο εκλιπόντων Ελλήνων σεναριογράφων.
Ενημέρωση: 07-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Βολιώτης παρουσίασαν με ευσύνοπτο τρόπο τις βασικές αρχές τέχνης και τεχνικής συγγραφής πρωτότυπου και εκ διασκευής σεναρίου στην ημερίδα που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδος κατόπιν πρότασης της δημοσιογράφου Κατερίνας Καράμπελα, μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος


Ενημέρωση: 01-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Αφίσα Εκδήλωσης

Μια βραδιά τιμής και αγάπης για τον Νίκο Φώσκολο διοργανώνουν ο Δήμος Ηλιούπολης και η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού Ηλιούπολης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στην Ηλιούπολη (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαπα).


Ενημέρωση: 22-02-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μια εκδήλωση για το παιδικό βιβλίο της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας "Θοδωρής Ψαλιδόπουλος" υπό την αιγίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 22-02-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου "Θεόδωρος Αγγελόπουλος"  διεξήχθη ημερίδα με θέμα το εκ διασκευής σενάριο από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.  Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς ο οποίος μετέσχε και ως εισηγητής στην ημερίδα  μαζί με τους σεναριογράφους, μέλη της Ε.Σ.Ε. Βασίλη Σπηλιόπουλο και Ηλία Φλωράκη.


Ενημέρωση: 19-02-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά στο Entertainment News Greece με την Μαρία Αγραπίδου, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε.. Καταγραφή Χρήστος Αρφάνης, μέλος της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 13-02-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 64: > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος