ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 10 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς 
Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαπετρος
Γενική Γραμματεας Τζένη Κοσμίδου
Ταμίας Κώστας Καπώνης
Μελος Γιάννης Βολιώτης 

Ενημέρωση: 16-01-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη του πρόεδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρου Κακαβά στο nighttravelers.eu Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://nighttravelers.eu/?p=1221


Ενημέρωση: 09-01-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισαν ο 1ος, ο 2ος, ο 3ος και ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.


Ενημέρωση: 01-01-2023 (Δημιουργία: 19-12-2022) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

H Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου.


Ενημέρωση: 01-01-2023 (Δημιουργία: 19-12-2022) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει:
τον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους 


Ενημέρωση: 01-01-2023 (Δημιουργία: 19-12-2022) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, φιλοξενεί το μέλος της Ε.Σ.Ε. Αλμπέρτα Τσοπανάκη και την ηθοποιό Άννυ Λούλου, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. δυό εξαίρετους συνεργάτες της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και συνομιλούν για την παράσταση Francis όπου μετέχουν αμφότερες σε σκηνοθεσία της Α. Τσοπανάκη και παρουσιάζεται στο θέατρο Παραμυθίας, για τις επικείμενες θεατρικές παραγωγές της Ε.Σ.Ε. που θα παρουσιασθούν στην Εβδομάδα Σύγχρονου Ελληνικού Έργου τον Μάρτιο του 2023 στο θέατρο Παραμυθίας καθώς και τις νέες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ε.Σ.Ε. και της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 25-12-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, φιλοξενεί το μέλος της Ε.Σ.Ε. Αδαμάντιο Πετρίτση και την ηθοποιό Ειρήνη Μακαρώνα, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. δυό εξαίρετους συνεργάτες της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και συνομιλούν τις επικείμενες θεατρικές παραγωγές της Ε.Σ.Ε. και τις νέες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ε.Σ.Ε. και της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 21-12-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς, το Δ.Σ. Κώστας Παπαπέτρος, Ιφιγένεια Κολλάρου, Κώστας Καπώνης, Θάνος Τσάμπρας και τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέον Έτος και σας αναμένουν στη Λέσχη Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 14-12-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, φιλοξενεί την σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα και το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, δυό εξαίρετους δημιουργούς και υπέροχους συνεργάτες της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και συνομιλούν για το σενάριο, τις παραγωγές και τις επικέιμενες νέες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 13-12-2022 (Δημιουργία: 22-11-2022) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., η Πρόεδρος και Διευθύντρια του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης Ξένια Καλδάρα, και ο Πρόεδρος του Ε.Ι.Π. Νίκος Α. Κούκης σας προσκαλούν στην τελετή απονομής των βραβείων του 9ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπου Σεναρίου της Ε.Σ.Ε., του 6ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Θεατρικού Έργου της Ε.Σ.Ε. και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού που θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17.30.  


Ενημέρωση: 28-11-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 10 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος