ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 12 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, επί τη ευκαιρία της διεξαγωγής του διαγωνισμού της Ε.Σ.Ε. με θέμα "Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου" φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σκαπέτη στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Λήμνου.


Ενημέρωση: 13-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη παρεχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα για λογαριασμό του δικτύου ΝΕΤ24 στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο φορέων.


Ενημέρωση: 10-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Κύριε Κακαβά πως καταφέρατε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος να έχει τόσο έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα ακόμη και στα χρόνια του covid;

Κοπιάσαμε πολύ για αυτό. Ιδίως για τον διαγωνισμό μονολόγων επί σκηνής όπου παρουσιάστηκαν 167 μονόλογοι ενώπιον κριτικών επιτροπών που αποτελούνταν από φιλότιμους θιασώτες της τέχνης. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αναφέρω τα μέλη των επιτροπών επειδή χωρίς εκείνους δεν θα είχε διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Και να τους ευχαριστήσω εκ μέρους της Ένωσης αλλά και των δημιουργών/καλλιτεχνών για την προθυμία που επέδειξαν εν μέσω πανδημίας. Εύχομαι δε να μετάσχουν στις κριτικές επιτροπές του 2ου πανελληνίου Διαγωνισμού Μονολόγων.


Ενημέρωση: 10-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Ταλαμάγκας υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά στην έδρα της ΠΟΛΙΤΗΣ (ΝΕΤ 24) όπου υπεγράφη προγραμματική συμφωνία μεταξύ των δύο μερών.


Ενημέρωση: 06-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, κος Αλέξανδρος Κακαβάς, παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Σιδέρη - Νέα της Βοιωτίας, με αφορμή την ίδρυση της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε, απαντώντας πρόθυμα σε όλα όσα ρωτήθηκε. Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο κος Κακαβάς, είναι πρόεδρος του συλλόγου επί μία δεκαετία και με δυναμισμό προάγει το πνεύμα και τους στόχους του συλλόγου, διοργανώνοντας ημερίδες και διαγωνισμούς. 


Ενημέρωση: 05-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος τιμήθηκε για την επί δεκαετία προσφορά του στις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος ο εκδότης Γεώργιος Βασιλείου, νυν ιδιοκτήτης του γνωστού, έχοντος συμπληρώσει έναν αιώνα παρουσίας στην Ελληνική αγορά, εκδοτικού οίκου Βασιλείου ος αναφέρεται στο ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη "Σταδιοδρομία".


Ενημέρωση: 03-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου υποδέχεται τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο kostv.gr


Ενημέρωση: 28-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών  στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».
Ιστοχώρος: https://club.senariografoi.gr/


Ενημέρωση: 20-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Κύριε Κακαβά θα θέλατε να μας μιλήσετε για την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας, για την ιστορία της;

Η ιστορία της Ε.Σ.Ε. απαιτεί περισσότερες από δυο γραμμές για να γραφεί. Είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, που άρχισε να γράφεται χάρις στα αξιόλογα, καταξιωμένα μέλη της που τη συνέστησαν το 1989 και εκείνους που εξακολουθούν, σήμερα, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις επανειλημμένες προσπάθειες εχθρών και αντιπάλων να τη βλάψουν, να αγωνίζονται να εξελίξουν μια Ένωση που κληρονόμησαν με μια βασική ηθική υποχρέωση έναντι των συναδέλφων αλλά και συνεργατών του χώρου, αλλά κυρίως του κοινού και φίλων ανά την Επικράτεια, την Κύπρο και αλλαχού.


Ενημέρωση: 15-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και με τη συμβολή του ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μονολόγους διάρκειας 15' (σκηνικής παρουσίας) των συγγραφέων και συγγραφέων/ερμηνευτών που θα διακριθούν από την κατά τόπους προκριματική φάση του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού. 

Ενημέρωση: 29-08-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 12 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος