ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 19 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισαν ο 1ος, ο 2ος και ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.


Ενημέρωση: 01-01-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς έδωσε συνέντευξη στον Μάνο Στεφανάκη στο Radio Cafe 102,4, όπου πέραν της αναφοράς στα τεκταινόμενα από την Ένωση Σεναριογράφων αναφέρθηκε στην απόφαση του Δήμου Ανατολικής Σάμου που με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δέσποινας Κάϊλα μετέχει στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Μονολόγων επί Σκηνής" που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και στον οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή, μέχρι στιγμής, 17 δήμοι από όλη την Ελλάδα.


Ενημέρωση: 24-12-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΥ από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ) και το NEW YORK COLLEGΕ
με θεωρητικά μαθήματα, workshops & master classes 
από κορυφαίους Σεναριογράφους τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών!


Ενημέρωση: 21-12-2021 (Δημιουργία: 08-11-2021) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Χορηγοί Επικοινωνίας

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Περιφέρειας Αττικής και της Unesco, με τη συμβολή του θεάτρου Παραμυθίας και την υποστήριξη του θεατρικού τμήματος  Τέχνης Πολιτεία-Λόφος Κολωνού και τη συμμετοχή των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Ανατολικής Σάμου, Άργους, Άρτας, Βέροιας, Βόλου, Δράμας, Έδεσσας, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Κοζάνης, Κομοτηνής, Κορίνθου, Λειβαδιάς, Λάρισας, Μεσολογγίου, Νάουσας, Πάτρας, Πύργου, Σερρών, Τεμπών, Τρικάλων, Τρίπολης, Φλώρινας, Χαλκίδας, Χανίων κ.ά. προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου διάρκειας έως 15 λεπτών (σκηνικής παρουσίας).


Ενημέρωση: 20-12-2021 (Δημιουργία: 07-10-2021) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Κακαβάς παρευρέθη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου της Επιτροπής κυρίας Αικατερίνης Τζιτζικώστα.


Ενημέρωση: 19-12-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στην εκπομπή του Β. Ταλαμάγκα, με τον Κ. Αργυρό, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς
σε σκηνοθεσία Τάσου Μπιρσίμ

Ενημέρωση: 17-12-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Βραβεία Διαγωνισμών Σεναρίου και Θεατρικού Έργου 2021


Ενημέρωση: 15-12-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχέστερος ο Καινούργιος Χρόνος από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος!


Ενημέρωση: 10-12-2021 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προσφέρει πάλι, αλλά με μειωμένα δίδακτρα, ως Χριστουγεννιάτικη προσφορά, προσαρμοσμένη  φυσικά στα απαιτούμενα περιοριστικά μέτρα, το επιτυχημένο σεμινάριο/εργαστήριο συγγραφής σεναρίου κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους σε κάθε ενδιαφερόμενο επίδοξο σεναριογράφο αλλά και κάθε φίλο του δημιουργικού αυτού είδους.


Ενημέρωση: 19-11-2021 (Δημιουργία: 12-11-2021) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, το μέλος της Ε.Σ.Ε., εισηγήτρια του εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη και η ολιγομελής, λόγω περιοριστικών μέτρων, πολλά υποσχόμενη ομάδα, επιδόξων σεναριογράφων κατά την τελευταία συνάντηση του άκρως επιτυχημένου σεμιναρίου της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 15-11-2021 | Περισσότερα...

 Σελ. 19 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος