ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 37 Από: 64: << < > >>

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Eλλάδος σας προσκαλεί στην τελετή απονομής των βραβείων του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους, καθώς και του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Έργου, σε συνεργασία με το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 14 Δεκεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ανωτέρω διαγωνισμών.


Ενημέρωση: 15-11-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

pdf Αφίσα Σεμιναρίου για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου»

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το IST STUDIES ΚΔΒΜ2 οργανώνουν το δεύτερο εξειδικευμένο Σεμινάριο – Εργαστήριο για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου».


Ενημέρωση: 16-10-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους έλαβε, επιτυχώς, τέλος. Με άνω των 200 συμμετοχών ευελπιστούμε ότι και πάλι τα έργα που θα διακριθούν θα καταφέρουν να γίνουν ταινίες όπως έγινε στο παρελθόν με το Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ του Μάριου Πιπερίδη και το Η Χέλγκα είναι στο Λούντ σε σκηνοθεσία της Θ. Πετράκη και σενάριο της ιδίας και του Α. Έσσλιν.

Ατυχώς οι διαγωνισμοί διασκευασμένου, λόγω μικρής συμμετοχής, κηρύχθηκαν άγονοι. Όσοι μετείχαν θα μπορέσουν να μετάσχουν με το ίδιο έργο στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διασκευασμένου, η με άλλο της αυτής κατηγορίας, την κατοχύρωση του οποίου θα αναλάβει η Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 11-10-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίων και ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικών Έργων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης έληξαν.


Ενημέρωση: 01-10-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Λίγο πριν το Σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ", που διεξάγεται στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Ακαδημίας 50 (είσοδος και από Σόλωνος), οι σεναριογράφοι Άννα Χατζησοφιά και η Ρένα Ρίγγα μιλούν στο popaganda.gr. Ακολουθεί πλήρης αναδημοσίευση του άρθρου.


Ενημέρωση: 22-09-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Ο Δήμος Ναυπακτίας σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Σεναριογραφίας "ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ" που συνδιοργανώνει με τα Πλαστικά Κοτρώνης και θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, στη πόλη της Ναυπάκτου στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα Δημ. Συμβουλίου του Ξενία Ναυπάκτου (παραλία Γριμπόβου) με ελεύθερη είσοδο.


Ενημέρωση: 26-08-2017 (Δημιουργία: 01-08-2017) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, κύριος Αλέξανδρος Κακαβάς, παραχώρησε στην Athens Voice και την Τζένη Αναγνωστοπούλου συνέντευξη με τίτλο "Γράψε το σενάριο!" σχετικά με τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους.


Ενημέρωση: 24-07-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει:

τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους
1. Πρωτότυπου Έργου
2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου


Ενημέρωση: 07-07-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στις 29 και 30 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με θέμα "Το σενάριο στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο" στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Ακαδημίας 50 (είσοδος και από Σόλωνος).


Ενημέρωση: 07-07-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Λευτέρης Καπώνης υπήρξε ένας από τους πολυγραφότερους σεναριογράφους της ιδιωτικής τηλεόρασης με πολλά επιτυχημένα σίριαλ όπως "Δίψα", "Άφρικα", "Τζιβαέρι", 'Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", "Το κλειδί", "Το σημάδι του έρωτα", "Απαγορευμένη αγάπη", "Για μια θέση στον ήλιο" και πολλά άλλα.


Ενημέρωση: 01-06-2017 | Περισσότερα...

 Σελ. 37 Από: 64: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος