ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 4 Από: 64: << < > >>

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισαν ο 1ος, ο 2ος, ο 3ος, ο 4ος και ο 5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.


Ενημέρωση: 01-01-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

H Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου.


Ενημέρωση: 01-01-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσεκλήθη από την Ολύνα Ξενοπούλου στην εκπομπή της στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ "Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου" Υπό μορφήν απολογισμού για τον απελθόντα χρόνο αλλά και υποδοχής του νέου ο Πρόεδρος ανεφέρθη, ευσύνοπτα, στη συνολική παρουσία, τις δράσεις και εκδηλώσεις της Ένωσης αλλά και της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 28-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος εορτάζοντας τα 35 χρόνια από τη σύστασή της, προσφέρει δωρεάν σε όλο τον κόσμο, το βιβλίο αυτό, που αφορά στη ζωή και το έργο των εκλιπόντων σεναριογράφων, μελών και μή της Ε.Σ.Ε., προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στους συναδέλφους σεναριογράφους που επί σειρά ετών προσέφεραν στους θεατές και τηλεθεατές το ανεκτίμητο αγαθό, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.


Ενημέρωση: 27-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος ευρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το 2023 ήταν μια άκρως εποικοδομητική και γόνιμη χρονιά για την Ε.Σ.Ε., τη Λέσχη Φίλων της Ε.Σ.Ε. και τους φίλους τους ανά την Ελλάδα. 


Ενημέρωση: 27-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Έκδοση "Μονόλογοι και Περί Μονολόγων"
Ενημέρωση: 18-12-2023 11:22 - Μέγεθος: 1.49 MB

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος εορτάζει τα 35 χρόνια από τη σύσταση της και προσφέρει σε όλες και όλους ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Κατεβάστε το συνημμένο pdf


Ενημέρωση: 18-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς, ο Κώστας Παπαπέτρος, Αντιπρόεδρος, η Τζένη Κοσμίδου, Γενική Γραμματέας, ο Κώστας Καπώνης, Ταμίας και ο Γιάννης Βολιώτης, μέλος, 
εκ μέρους των μελών της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέον Έτος και σας αναμένουν στη Λέσχη Φίλων της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 11-12-2023 (Δημιουργία: 08-12-2023) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, βραβευμένος σεναριογράφος, Αλέξανδρος Κακαβάς και ο ιδρυτής του Diastixo.gr, βραβευμένος συγγραφέας Μάκης Τσίτας συμφώνησαν να συσφίξουν σχέσεις και να αρχίσουν συνεργασία με την ArtsPR από το 2024.


Ενημέρωση: 05-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από τη Συντονίστρια Αθηνών της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Ευαγγελία Λιάπη, υπεύθυνη του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου παρευρέθηκε στην τελετή απονομής του διαγωνισμού μονολόγων εκ διασκευής του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου με θέμα το δημώδες "Ο πρωτομάστορας και η λυγερή".


Ενημέρωση: 29-11-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από τον Κώστα Σπυρόπουλο, παρέστη στην προβολή της ταινίας του "Arcadia1900, Champagne d'Orient" στον κινηματογράφο Studio του γνωστού διανομέα και αιθουσάρχη Βελισσάριου Κοσσυβάκη.


Ενημέρωση: 28-11-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 4 Από: 64: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος