ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 45 Από: 64: << < > >>

Αναλυτικά

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι συμμετέσχον στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου Μικρού και Μεγάλου μήκους, συγχαίρω δε, για μια ακόμα φορά, τους βραβευθέντες και ειλικρινά λυπούμαι που η απόσταση στέρησε σε κάποιους εξ εκείνων την χαρά και την ικανοποίηση να τιμηθούν από σεναριογράφους και άλλους επαγγελματίες του χώρου απολαμβάνοντας μια σπάνια στιγμή στην σταδιοδρομία ενός δημιουργού.


Ενημέρωση: 12-12-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

 

Ιδού το πρώτο βιβλίο των Εκδόσεων των Σεναριογράφων της Ελλάδος. Πρόκειται για τα δυο πρώτα βραβεία του 1ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού μήκους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που ετοιμάζεται ώστε να εκδοθεί στη σειρά ΟΘΟΝΗ.


Ενημέρωση: 12-12-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
1ο Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ του ΜΑΡΙΟΥ ΠΙΠΕΡΙΔΗ 
2ο Σιωπηρές κραυγές της ΑΝΝΑΣ ΣΠΥΡΟΥ 
3ο Anchor του ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΣΧΟΥ


Ενημέρωση: 09-12-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την ευκαιρία των 25 χρόνων δημιουργικής παρουσίας στον χώρο, προσφέρει την υπηρεσία ανάλυσης σεναρίων online στην τιμή των 50 ευρώ (συν ΦΠΑ).


Ενημέρωση: 19-11-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο διαγωνισμός έληξε (για αυτή τη χρονιά).


Ενημέρωση: 01-11-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Θα χαρούμε να σας δούμε στην απονομή των βραβείων του 1ου πανελληνίου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίων ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.


Ενημέρωση: 06-10-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος  Αλέξανδρος Κακαβάς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Μαρούδας προσκλήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Αντώνη Παπαδόπουλο, επί τη ευκαιρία του εορτασμού των 25 ετών δημιουργικής παρουσίας στον οπτικοακουστικό χώρο,  να παρουσιάσουν την καινούργια δραστηριότητα της Ε.Σ.Ε. τη σύσταση του εκδοτικού οίκου της Ε.Σ.Ε. κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βιβλίων που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.


Ενημέρωση: 19-09-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τολμά, παρά την κρίση, να ιδρύσει εκδοτικό οίκο που θα εκδίδει βιβλία, τόσο σε έντυπη, όσο και σε ψηφιακή μορφή, που θα αφορούν τις τέχνες γενικά, και το σενάριο ειδικότερα.


Ενημέρωση: 07-07-2014 | Περισσότερα...


Έφυγε εχθές από τη ζωή το αγαπητό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων, ο σεμνός και διακεκριμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Παπακυριάκης. 


Ενημέρωση: 16-06-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 25 ετών δημιουργικής παρουσίας της στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν του διακεκριμένου και βραβευμένου συγγραφέα-σεναριογράφου Πέτρου Μάρκαρη στον εκδοτικό οίκο Σ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 17, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, στις 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.30.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς.


Ενημέρωση: 13-06-2014 | Περισσότερα...

 Σελ. 45 Από: 64: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος