ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 62 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Για όσους καταθέτουν φάκκελο στο MEDIA για υποστήριξη ανάπτυξης: Επισημάνσεις από το Media Desk Hellas, για τη συμπλήρωση ενός άρτιου φακκέλου υποψηφιότητας. Ποια είναι η διαδρομή των αιτήσεων που υποβάλλονται; Ιδού μερικές απαντήσεις. Ακόμα, νέα για τη συμμετοχή στη MIPDOC και στη MIPTV (& MILIA) μέσω του MARKETPLACE του MEDIA.
Ενημέρωση: 07-02-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος θα είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του MONTREAL WORLD FILM FESTIVAL 2005. 55ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Ο Όμηρος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη στο Panorama και η Πιλάλα του Θοδωρου Παπαδουλάκη στο Kinderfilmfest Short Film. Η ηθοποιός Αλέξια Καλτσίκη θα είναι φέτος η ελληνίδα Shooting Star.
Ενημέρωση: 03-02-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

3D Animation Workshop for Animated Feature Film, TV Series and Games: Σεμινάριο για τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια. Cartoon Master 2005: Σεμινάριο για κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. CARTOONS ON THE BAY 2005: 9ο διεθνές φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση. Developing Narrative Games Workshop: Σεμινάριο για δημιουργία αφηγηματικών παιχνιδιών. 
Ενημέρωση: 31-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Νέα σεμινάρια και εργαστήρια σεναρίου: Moonstone Screenwriters Lab, Mediscript / Διασκευή λογοτεχνικών έργων για την οθόνη, Script & Pitch Workshops / για την ευρωπαϊκή γραφή, Pilots / Scriptwriting @ Development Workshop. Ακόμα, Screenings και Pitching Forum για ντοκυμαντέρ.
Ενημέρωση: 28-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με θέμα την παρατεινόμενη απραξία της κυβέρνησης στα κινηματογραφικά πράγματα και την -εξ αυτής, σταδιακή διάλυση των υπαρχόντων θεσμών και μηχανισμών, πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σύσκεψη εκπροσώπων των σωματείων και ενώσεων του οπτικοακουστικού χώρου.
Ενημέρωση: 24-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ανακοινώθηκαν στις 16 Ιανουαρίου από την Hollywood Foreign Press Association (HFPA) οι νικητές για τις Χρυσές Σφαίρες (Golden Globes) 2005. Οι σφαίρες, πηγαίνοντας φέτος προς όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις –τραυμάτισαν όνειρα αλλά και μοίρασαν ελπίδες. Δημιουργώντας ότι συνήθως κάνουν πολλές σφαίρες μαζί: Σύγχυση.
Ενημέρωση: 21-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Λήγει στις 7 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από 1 έως και 10 Απριλίου 2005.

Ενημέρωση: 20-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο F.X. Toole, συγγραφέας του Ropeburns : Stories From The Corner, πάνω σε ιστορίες του οποίου βασίστηκε το φιλμ Million Dollar Baby και ο σεναριογράφος διασκευαστής του, Paul Haggis, είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της 17ης διοργάνωσης του Scripter Award.
Ενημέρωση: 20-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες, στις 13 Ιανουαρίου, οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία του Writers Guild of America (της Ενωσης Συγγραφέων των Ηνωμένων Πολιτειών).

Ενημέρωση: 19-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

School of Sound: Συμπόσιο για τον δημιουργικό ήχο στον κινηματογράφο. DigiTraining Plus: Σεμινάριο για τις νέες τεχνολογίες στην ψηφιακή προβολή ταινιών. Kidflix Special, Euro Kids Awards & Ale Kino!: διοργανώσεις με θέμα τον κινηματογράφο για παιδιά. Ο νέος στατιστικός οδηγός του Media Salles για τις πωλήσεις του ευρωπαϊκού σινεμά. VI International Days of Documentary Film: ένα φεστιβάλ για τη συμβίωση των ευρωπαϊκών πολιτισμών.
Ενημέρωση: 19-01-2005 | Περισσότερα...

 Σελ. 62 Από: 65: << < > >>

CLUB