ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 1 Από: 48: > >>

Αναλυτικά

Με αρχισυντάκτη-παρουσιαστή τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16.00 από το κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ, Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 από το κανάλι Smile Αθηνών.


Ενημέρωση: 21-10-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου "Ματούλα" της Ελένης Καπώνη, χήρας του εκλιπόντος εξαίρετου σεναριογράφου και μέλους της Ε.Σ.Ε. Λευτέρη Καπώνη. Το βιβλίο αναφέρεται στο βίο και πολιτεία της Ματούλας.


Ενημέρωση: 17-10-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος Κώστας Πολίτης, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες όσον αφορά την πρώτη τους κοινή πολιτιστική δράση που αφορά τη σημαντικότατη τέχνη της ψαλτικής


Ενημέρωση: 10-10-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η ταινία «Αδέσποτα Όνειρα» δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, μια διεθνή ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων και την καλή διαβίωσή τους. Παράλληλα, αναδεικνύει τη σημασία της επανένταξης των ανθρώπων στην κοινωνία, προσφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης. Αυτή η συγκινητική ταινία συνδυάζει την αγάπη για τα ζώα με την ανθρώπινη δύναμη για αλλαγή.


Ενημέρωση: 01-10-2024 (Δημιουργία: 01-10-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η καλλιτέχνις Μαρίνα Προβατίδου υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά  στα εγκαίνια της έκθεσής της Τα Άνθη του Καπνού σε επιμέλεια του Δρος ιστορικού Τέχνης Μεγακλή Ρογκάκου στην γκαλερί 7, στην Αθήνα.

Ενημέρωση: 01-10-2024 (Δημιουργία: 30-09-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στην Τελετή Ορκωμοσίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, απονεμήθηκε στο μέλος μας Ηλία Φλωράκη, το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ (ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ)» (90 ECTS) και βαθμό 9,34.


Ενημέρωση: 30-09-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς προσκεκλημένος του εκδότη Δημήτρη Φύκιρη-ΚΟΥΡΟΣ βιβλίου (διάρκεια της έκθεσης έως τις 22 Σεπτεμβρίου) στο πεδίον του Άρεως προκειμένου να παραλάβει την ποιητική συλλογή της Αιμιλίας Πανταζή "Ρωγμές στη σιωπή" και το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μαντά "Βιογραφικό", μελών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 16-09-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, παρουσιαστής της εκπομπής, στα γυρίσματα της πολιτιστικής εκπομπής της Ε.Σ.Ε. "Από το Μικρό στο Μεγάλο" που προβάλλεται από τις συχνότητες των καναλιών Βεργίνα TV κάθε Σάββατο και ώρα 16.00 και Smile TV Αθηνών κάθε Σάββατο στις 18.00 (με επανάληψη την Κυριακή ίδια ώρα) με φιλοξενηθέντα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. που προσκλήθηκαν να παρουσιάσουν το έργο τους και τις δραστηριότητες τους.
Ενημέρωση: 13-09-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς στην έκθεση βιβλίου στο πεδίον του Άρεως (6 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024) με τον ποιητή Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, ταμία της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, στο περίπτερο της Π.Ε.Λ.
Ενημέρωση: 12-09-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στην έκθεση βιβλίου στο πεδίον του Άρεως (6 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024) με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του εξαίρετου μουσικού περιοδικού "Μετρονόμος" και βιβλίων όπως του Δημήτρη Μανιάτη "Η Καγκέλω" (διηγήματα), του Πάνου Μπόρα "Ώρες αναγέννησης' (ποιήματα), της Πένυς Δέλτα "Σκοτεινός Θάλαμος" (φωτογραφία/ποίηση), του εκλιπόντος στιχουργού/ποιητή Δημήτρη Χριστοδούλου "Ανθολογία" σε επιμέλεια Ηλία Γκρη και άλλα.


Ενημέρωση: 11-09-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 48: > >>

CLUB