ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 1 Από: 46: > >>

Αναλυτικά

Κύριε Κακαβά μιλήστε μας για τους στόχους και τους σκοπούς της Ε.Σ.Ε;
Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον όπου δεν θα υφίστανται διαχωρισμοί ιδιοτήτων. Ένα περιβάλλον, όχι απαραίτητα μόνον επαγγελματιών, όπου όλοι όσοι αγαπούν τις τέχνες να μπορούν να μετέχουν είτε ενεργά είτε ως θεατές.

Ενημέρωση: 15-07-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΓΓ: Πάμε όμως στα πιο ευχάριστα και τα ευχάριστα είναι όταν δημιουργούνται πράγματα, όταν προσπαθούμε και φτιάχνουμε πράγματα και ο κύριος Κακαβάς Πρόεδρος των Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, είμαι στη γραμμή μας. Καλησπέρα κύριε Πρόεδρε.


Ενημέρωση: 09-07-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Παρουσία του Δημάρχου Λεβαδέων Δημητρίου Καραμάνη έγινε η προβολή του ντοκιμαντέρ της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Από το Μικρό στο Μεγάλο - Σώτια Τσώτου" στη μνήμη της κορυφαίας στιχουργού που ειχε γεννηθει στη Λεβαδειά. Την εκδήλωση οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Λεβαδειάς της Ε.Σ.Ε. που αποτελείται από τον Αντώνη Κόντο, ο οποίος μετέχει ως ομιλητής στο ντοκιμαντέρ, τον Γιάννη Γερούλια και την Άννα Νικολάου. 


Ενημέρωση: 17-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Ηλίας Φλωράκης, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και συντονιστής του κινηματογραφικού εργαστηρίου μικτής τεχνικής για παιδιά, CineLike Lab, θα είναι ένας από τους βασικούς εισηγητές της Συμμετοχικής Συζήτησης – Roundtable με τίτλο: “Η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους σε σχολικό περιβάλλον. 


Ενημέρωση: 13-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Συντονιστική Επιτροπή Τέχνης και Πολιτισμού Λιβαδειάς της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζει στη μνήμη της Λιβαδιώτισσας στιχουργού Σώτιας Τσώτου το ντοκιμαντέρ της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Από το μικρό στο Μεγάλο - Σώτια Τσώτου" σε σενάριο Αλέξη Γιαννούλη και σκηνοθεσία Αδαμάντιου Πετρίτση και Αλεξάνδρου Κακαβά στην Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19.00 με ελεύθερη είσοδο. 


Ενημέρωση: 11-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσεκλήθη από την οργανωτική επιτροπή του Piraeus Port Film Festival να μετάσχει ως ομιλητής στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την Α.Ι. (τεχνητή νοημοσύνη) που έλαβε χώρα στον κινηματογράφο ΖΕΑ στον Πειραιά. 


Ενημέρωση: 10-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο φιλόξενο "Χουζούρι" ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκάλεσε ως είθισται, τα νέα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού προκειμένου να γνωρισθούν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και οργάνωσης πολιτιστικών δράσεων που αφορούν την Αθήνα και τους Δήμους της Αττικής. Η επόμενη συνάντηση νέων μελών θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιουνίου (28/06) και ώρα προσέλευσης 18.30


Ενημέρωση: 06-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσέφερε ευσύνοπτο σεμινάριο με θέμα Συγγραφή Σεναρίου εκ Διασκευής στον Κινηματογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του ΕΚΠΑ στον κινηματογράφο ΙΡΙΣ.


Ενημέρωση: 05-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έπαινος, για τη «σκιά του νερού» του Θάνου Τσάμπρα

Με Έπαινο τιμήθηκε από την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, η ποιητική συλλογή του Θάνου Τσάμπρα, «Η σκιά του νερού». Το βιβλίο διακρίθηκε στον σημαντικό ποιητικό διαγωνισμό «Μάρκου Αυγέρη», της Ε.Ε.Λ.


Ενημέρωση: 05-06-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έναρξη Παραστάσεων Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 20:30


Ενημέρωση: 27-05-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 46: > >>

CLUB