Δραστηριότητες

 Σελ. 31 Από: 35: << < > >>

Αναλυτικά
Το νησί κάτω από την ομίχλη

Ένα θρησκευτικό θρίλερ για την προαιώνια διαπάλη μεταξύ της έρευνας και της πίστης, μεταξύ της αλήθειας και της ομίχλης που συχνά την περιβάλλει είναι το νέο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Ντερπούλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.


Ενημέρωση: 20-01-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Μικρά πάθη: νέο βιβλίο με διηγήματα του Νίκου Φαρούπου

Μέσα από 11 διηγήματα με τον γενικό τίτλο Μικρά πάθη (σε βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος), ο Νίκος Φαρούπος διερευνά τις κρυφές ερωτικές αδυναμίες ανθρώπων που μας περιβάλλουν. Ή, μήπως είμαστε εμείς οι ήρωες του;


Ενημέρωση: 20-01-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Carousel

Το Σάββατο 27-11-2010 στις 23.30 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης Γυναικών, προβλήθηκε στην ΕΤ-1, σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή η κινηματογραφική ταινία :

" carousel "

Το θέμα της ταινίας αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση και τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά "Το Χαμόγελο του Παιδιού".


Ενημέρωση: 20-01-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Η ζωή που δε διάλεξε: το νέο βιβλίο της Κικής Σεγδίτσα

Αυτός ο καινούριος κόσμος φαντάζει αόρατος μέσα στην ορατότητα της πραγματικότητας. Νιώθει επίλεκτη, γέννημα αντίδρασης στο μίσος.


Ενημέρωση: 20-01-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Βραβεία για τον Βασίλη Ραΐση

Η ταινία του Βασίλη Ραΐση "Το τελευταίο τραγούδι του Έλβις" απέσπασε δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (τμήμα digitalwave). Το πρώτο βραβείο της επιτροπής (Ψηφιακός Αλέξανδρος) και το Βραβείο Κοινού.


Ενημέρωση: 20-01-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ένα παρελθόν χωρίς μέλλον

Το καινούριο βιβλίο του Τάκη Χατζηαναγνώστου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Αιολίδα" της Μυτιλήνης και η παρουσίασή του θα γίνει τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας & Γενναδίου 8).


Ενημέρωση: 08-12-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Οι ιχνηλάτες του σκότους

Ιστορίες φαντασίας από το Νίκο Φαρούπο στo νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Κέδρος".


Ενημέρωση: 07-12-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ - ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ σε σενάριο Αλεξάνδρου Κακαβά σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη

Συντελεστές
Ηθοποιοί: ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ηχος: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΕΣΣΑΣ Μοντάζ-μιξάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Διευθυνση παραγωγής: ΥΒΟΝΗ ΡΟΜΑΝ Διεύθυνση φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ Σενάριο: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ Σκηνοθεσία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Εκτέλεση παραγωγής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΕΡΤ


Ενημέρωση: 11-07-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ - ΜΑΤ ΘΑΝΑΤΟΥ σε σενάριο Αλεξάνδρου Κακαβά σκηνοθεσία Σπύρου Καπώνη

Συντελεστές
Ηθοποιοί: ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ Μοντάζ-μιξάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΡΑΣ Διευθυνση παραγωγής: ΥΒΟΝΗ ΡΟΜΑΝ Διεύθυνση φωτογραφίας: ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΑΦΝΟΣ Σενάριο: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ Σκηνοθεσία: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΩΝΗΣ Εκτέλεση παραγωγής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΕΡΤ


Ενημέρωση: 11-07-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Σκλάβοι στα δεσμά τους και Carousel, στις αίθουσες

Με δέκα Κρατικά Βραβεία ποιότητας 2008, η ταινία Σκλάβοι στα δεσμά τους ξεκινά τη διαδρομή της στις αίθουσες από την Πέμπτη 5 Μαρτίου. Από την προηγούμενη Πέμπτη προβάλλεται και το Carousel.
Ενημέρωση: 04-03-2009 | Περισσότερα...

 Σελ. 31 Από: 35: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος