Δραστηριότητες

 Σελ. 32 Από: 34: << < > >>

Αναλυτικά
Βραβείο Σεναρίου στους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Νίκο Γραμματικό για την Αγρύπνια

Το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου απέσπασε η ταινία Αγρύπνια, σε σκηνοθεσία Νίκου Γραμματικού, που συμμετείχε στο Golden Knight International Film Festival που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από τις 22 έως τις 31 Μαΐου.

Ενημέρωση: 12-06-2007 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ώρες κοινής ησυχίας... στις αίθουσες

Νύχτα καλοκαιριού, στην καρδιά της πόλης. Κάποιος παρκάρει το αμάξι του, βάζει τον συναγερμό και φεύγει. Δε θα μάθουμε ποτέ ποιος ήταν. Όμως ξαφνικά ο συναγερμός αρχίζει να χτυπάει. Κάθε τόσο και χωρίς κανένα λόγο, διαταράσσοντας τις Ώρες κοινής ησυχίας...
Ενημέρωση: 20-02-2007 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Στα όρια: μια ταινία για την πόλη και τους ανθρώπους της

Μπαλάντα για τους ανθρώπους της πόλης, τις ιστορίες, τις αυταπάτες και τη μοναξιά τους, τα αδιέξοδα αλλά και τις προκλήσεις της ζωής.
Ενημέρωση: 09-02-2007 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Παρουσίαση βιβλίου της Χριστίνας Kallas-Καλογεροπούλου για το σενάριο

Οι Εκδόσεις Νεφέλη και το βιβλιοπωλείο Ιανός σας προσκαλούν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στην παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Kallas-Καλογεροπούλου Σενάριο: Η τέχνη της επινόησης και της αφήγησης στον κινηματογράφο.
Ενημέρωση: 15-12-2006 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Καινούργιο μυθιστόρημα του Τάκη Χατζηαναγνώστου

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα το νέο μυθιστόρημα του συναδέλφου και μέλους της ΕΣΕ, Τάκη Χατζηαναγνώστου.
Ενημέρωση: 08-12-2006 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Γραφής ένεκεν…

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το 47ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμούν τους σεναριογράφους Βαγγέλη Γκούφα, Πάνο Κοντέλη, Λάκη Μιχαηλίδη και Γιάννη Τζιώτη για την προσφορά τους στον ελληνικό κινηματογράφο.
Ενημέρωση: 20-11-2006 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
5 λεπτά ακόμα, του Γιάννη Ξανθόπουλου, στις αίθουσες

Από τις 19 Οκτωβρίου ξεκίνησε τη διαδρομή της στις αίθουσες η ταινία 5 λεπτά ακόμα, σε σενάριο και σκηνοθεσία του συναδέλφου και μέλους της ΕΣΕ, Γιάννη Ξανθόπουλου. Μια διαδρομή που, όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς η ταινία ξεπέρασε ήδη τα 100.000 εισιτήρια!
Ενημέρωση: 24-10-2006 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
«Η ώρα των αγγέλων», το νέο μυθιστόρημα του Τάκη Χατζηαναγνώστου

Στις αρχές του Μαΐου, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Άγκυρα το 37ο βιβλίο του πολυβραβευμένου συναδέλφου και μέλους της ΕΣΕ, Τάκη Χατζηαναγνώστου. Πρόκειται για το μυθιστόρημα Η ώρα των αγγέλων.
Ενημέρωση: 22-05-2006 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Το «Πετρωμένο μυστικό» της Κικής Σεγδίτσα

Το καινούργιο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Το πετρωμένο μυστικό", παρουσιάζει η Κική Σεγδίτσα, στις 22 Μαίου 2006 και ώρα 19:30, στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη (Αγίου Μελετίου και Πατησίων).
Ενημέρωση: 18-05-2006 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Διαγωνισμός Διηγήματος και Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής

Τα μέλη της ΕΣΕ Ντίνος Γιώτης και Βαγγέλης Ραπτόπουλος συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και στη διδασκαλία του σεμιναρίου αντίστοιχα, που συνδιοργανώνουν η εφημερίδα ΑRTA PRESS, ο εκδοτικός οίκος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο σύλλογος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (Άρτας).
Ενημέρωση: 18-05-2006 | Περισσότερα...

 Σελ. 32 Από: 34: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος