ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 33 Από: 45: << < > >>

Αναλυτικά

O συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας, Γ. Μαρούδας έγραψε ένα εκτενές άρθρο περιγραφής του επιχειρηματικού μοντέλου της γνωστής Amazon και των κινδύνων από μια ενδεχόμενη μονοπώληση της αγοράς από τον διαδικτυακό εμπορικό κολοσσό. 


Ενημέρωση: 10-11-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα η εκδήλωση της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προς τιμήν του ιδρυτικού της μέλους και σεναριογράφου τιμηθέντος στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Γιάννη Κακουλίδη. Σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.ΑΡ στο φιλόξενο χώρο του Aegean College ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς προσέφερε στον Γιάννη Κακουλίδη τιμητική πλακέτα για το έργο του αλλά και την προσφορά του στην Ένωση. 


Ενημέρωση: 02-11-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού η ταινία «Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης» στις 20 κορυφαίες ελληνικές ταινίες των 100 χρόνων.


Ενημέρωση: 01-11-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της σεναριογράφου και ηθοποιού Σοφίας Σωτηρίου με τίτλο Στα κλέφτικα μονοπάτια του Xρήστου Μηλιόνη από τις εκδόσεις Βεργίνα.


Ενημέρωση: 07-10-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 ετών από την σύστασή της τιμά το ιδρυτικό της μέλος ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ οργανώνοντας εκδήλωση προς τιμή του την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό τομέα της ΔΗΜ.ΑΡ και με την ευγενή προσφορά του Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα.


Ενημέρωση: 04-09-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μια επαγγελματίας του έρωτα πέφτει θύμα της εμμονής ενός πελάτη της και προσλαμβάνει έναν αποτυχημένο μποξέρ για να την προστατεύει. Όταν όμως, εκείνος την ερωτεύεται, εκείνη τον διώχνει. ...Μόνο που εκείνος δεν δέχεται να φύγει από τη ζωή της.

https://www.youtube.com/watch?v=0RAYff6rBB0


Ενημέρωση: 11-07-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ένα αδικαιολόγητο έγκλημα, ένας στυγνός δολοφόνος, ένας νεκρός, μια κοπέλα σε κώμα. Ένας ορθολογιστής αστυνομικός σε αδιέξοδο. Ένα μέντιουμ σε δίλημμα. Ο μόνος τρόπος να προλάβουν το δολοφόνο είναι να μπει το μέντιουμ στην ψυχή της κοπέλας. Μπαίνοντας, όμως, στον άγνωστο κόσμο μιας άλλης ψυχής δεν ξέρεις ποτέ αν θα ξαναβγείς.


Ενημέρωση: 10-07-2014 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Σενάριο: Αλέξανδρος ΚακαβάςΧρήστος Δήμας


Ενημέρωση: 10-07-2014 | Περισσότερα...


Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος Σενάριο: Αλέξανδρος Κακαβάς Μουσική σύνθεση: Χρήστος Μπιλιούλης Ηθοποιοί: Πέγκυ Σταθακοπούλου, Μηνάς Χατζησάββας, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κώστας Φαλελάκης, Γιάννα Μαλακατέ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέκος Αλεξανδράκης, Αντώνης Αντωνίου (I), Παναγιώτα Βλαντή, Νάντια Δεληγιάννη, Τάσος Παλαντζίδης, Στέλιος Παύλου, Κωνσταντίνος Μάνος, Μιχάλης Γιαννάτος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ιωάννα Παππά, Νίκος Νίκας, Δημήτρης Αγοράς.Παραγωγή: Frenzy Film Alpha TV


Ενημέρωση: 09-07-2014 | Περισσότερα...


Σκηνοθεσία: Μπάμπης Σπανός Σενάριο: Αλέξανδρος Κακαβάς Μουσική σύνθεση: Χρήστος Μπιλιούλης Ηθοποιοί: Μηνάς Χατζησάββας (πατέρας), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Θοδωρής), Ελένη Κοκκίδου (μητέρα), Παναγιώτα Βλαντή (Φωτεινή), Βίκυ Πρωτογεράκη (Ρίτα), Πάνος Κρανιδιώτης (Παντελής), Θάνος Γραμμένος, Έφη Παπαθεοδώρου, Θανάσης Δόβρης, Γιάννης Ράγκος, Δημήτρης Αγορά Παραγωγή: Frenzy Film Alpha TV


Ενημέρωση: 09-07-2014 | Περισσότερα...

 Σελ. 33 Από: 45: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος