ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 11 Από: 17: << < > >>


Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος: Παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά της τιμητικής έκδοσης στη μνήμη των Βαγγέλη Γκούφα, Γιάννη Κακουλίδη, Λευτέρη Καπώνη, Κώστα Μουρσελά, Σούλας Πιερράκου στις 14 Φεβρουαρίου 2018


Ενημέρωση: 15-02-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του Β' εξαμήνου 2017 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με το IST.


Ενημέρωση: 23-01-2018 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο κατάμεστο θέατρο του πάντα φιλόξενου ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έλαβε χώρα η τελετή απονομής των βραβείων του 4ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 1ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου που οργανώνουν, με την ευγενή υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, από κοινού η Ε.Σ.Ε. με το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Λυδίας Κονιόρδου, η οποία κήρυξε την έναρξη του διαγωνισμού απευθύνοντας χαιρετισμό προς το κοινό και την λήξη απονέμοντας το 1ο βραβείο θεατρικού έργου.


Ενημέρωση: 18-12-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Ν. Καρατζά η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε δύο καταξιωμένους δημιουργούς/σεναριογράφους για την μακρόχρονη προσφορά τους στην Ένωση.


Ενημέρωση: 04-10-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ευχαριστεί όλους όσοι μετέσχον ως ακροατές στο ευσύνοπτο σεμινάριο "ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ" που διεξήχθη στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, τους διδάξαντες (Πάνο Κοκκίδη, Βασίλη Σπηλιόπουλο, Ρένα Ρίγγα, Γιάννη Μαρούδα, Άννα Χατζησοφιά, και Αλέξανδρο Κακαβά), την σύμβουλο επικοινωνίας Κωνσταντίνα Καραμέρη, και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) για την ευγενή παραχώρηση του αμφιθεάτρου "Αντώνης Τρίτσης".


Ενημέρωση: 26-09-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έληξε το δοκιμαστικό ταχύρρυθμο, αυστηρά ολιγομελές, σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με το IST.


Ενημέρωση: 26-06-2017 (Δημιουργία: 26-06-2017) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση των συμμετεχόντων στην πρώτη ομάδα εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου μικρού μήκους του διδάσκοντος Ηλία Φλωράκη στο γραφείο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 11-05-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το I.S.T. College, σε μια λιτή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του I.S.T., Πειραιώς 72, Μοσχάτο, υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας με σκοπό την διοργάνωση σεμιναρίων συγγραφής σεναρίων.


Ενημέρωση: 27-04-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. διεξήχθη το ταχύρρυθμο εργαστήριο συγγραφής σεναρίου μικρού μήκους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 24-04-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Νίκου Καρατζά, μετά από μια σύντομη εισαγωγή της κυρίας Κατερίνας Δημάκη και έναν συντομότατο χαιρετισμό του προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά τον λόγο έλαβε ο νικητής του 1ου βραβείου συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μεγάλου μήκους Στέργιος Μαδέρης ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην παρουσίαση του εκδοθέντος σεναρίου του «Σκοτεινή λεωφόρος» από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 22-02-2017 | Περισσότερα...

 Σελ. 11 Από: 17: << < > >>

CLUB