ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 11 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση των συμμετεχόντων στην πρώτη ομάδα εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου μικρού μήκους του διδάσκοντος Ηλία Φλωράκη στο γραφείο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 11-05-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το I.S.T. College, σε μια λιτή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του I.S.T., Πειραιώς 72, Μοσχάτο, υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας με σκοπό την διοργάνωση σεμιναρίων συγγραφής σεναρίων.


Ενημέρωση: 27-04-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. διεξήχθη το ταχύρρυθμο εργαστήριο συγγραφής σεναρίου μικρού μήκους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 24-04-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στον φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Νίκου Καρατζά, μετά από μια σύντομη εισαγωγή της κυρίας Κατερίνας Δημάκη και έναν συντομότατο χαιρετισμό του προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά τον λόγο έλαβε ο νικητής του 1ου βραβείου συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μεγάλου μήκους Στέργιος Μαδέρης ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην παρουσίαση του εκδοθέντος σεναρίου του «Σκοτεινή λεωφόρος» από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 22-02-2017 | Περισσότερα...


Παρουσίαση των εκδοθέντων βραβευμένων έργων του Πανελληνίου Διαγωνισμού συγγραφής σεναρίων της Ένωσης και του θεατρικού έργου του Θάνου Τσάμπρα 'Επτά σημάδια" 21-02- 2017


Ενημέρωση: 21-02-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος πραγματοποίησε το πρώτο εφετινό της σεμινάριο με εξαιρετική επιτυχία ενώπιον ενός άκρως ενθουσιώδους κοινού που επέδειξε ενδιαφέρον για τη θεωρητική προσέγγιση της τέχνης και τεχνικής του σεναρίου και κατέκλυσε την αίθουσα επί δυο ημέρες για να παρακολουθήσουν τους Βασίλη Κεσίσογλου, Γιάννη Μαρούδα, Βασίλη Σπηλιόπουλο, Θάνο Τσάμπρα, Ηλία Φλωράκη και Αλέξανδρο Κακαβά να επιχειρούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μεταδώσουν στο ακροατήριο τις γνώσεις τους για τη συγγραφή αλλά και τη διάθεση των σεναρίων, πρωτοτύπων και διασκευασμένων, στην ελληνική αγορά με απώτερο σκοπό να βοηθήσουν τους επίδοξους σεναριογράφους να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας μορφής τέχνης και να αποφασίσουν να την υπηρετήσουν.


Ενημέρωση: 13-02-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έλαβε χώρα το πρώτο, ως συνήθως διευρυμένο, Διοικητικό Συμβούλιο του έτους με το πέρας του οποίου "κόψαμε" την πίτα της Ένωσης.


Ενημέρωση: 06-02-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ε.Σ.Ε., στο ετήσιο δείπνο που παραθέτει για την υποδοχή των νέων μελών, τίμησε τον Σπύρο Καρδακάρη για τη συνεχή υποστήριξη του στο έργο της και τη μέριμνά του επί μία δεκαετία στην προώθηση και διεξαγωγή των σεμιναρίων της συγγραφής Σεναρίου.


Ενημέρωση: 30-01-2017 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ενώπιον ενός υπέροχου κοινού ερασιτεχνών και επαγγελματιών σεναριογράφων απενεμήθησαν τα βραβεία του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Πρωτοτύπου Σεναρίου Μικρού και Μεγάλου μήκους και τα βραβεία του Διεθνούς Διαγωνισμού «ΚΥΠΡΟΣ» στο φιλόξενο θέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.


Ενημέρωση: 12-12-2016 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Έλαβε χώρα στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του ΙΑΝΟΥ η παρουσίαση τριών νέων βιβλίων των εκδόσεων σεναριογράφων Ελλάδος. Μετά την ευσύνοπτη εισαγωγή της κυρίας Κατερίνας Δημάκη έλαβε το λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος ο οποίος παρουσίασε τους συγγραφείς Νίκο Τσίγκο «Ο βαρκάρης της Νησήλιος», Εύα Κουρσουμπά «Ποτέ ξανά τυρόπιτα, μ’ακούς;» και Ηλία Φλωράκη «13 μετά τα μεσάνυχτα».


Ενημέρωση: 16-11-2016 | Περισσότερα...

 Σελ. 11 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος