ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 16 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς απονέμει, εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών της Ε.Σ.Ε., τιμητική πλακέτα στον επί δέκα έτη ταμία της Ε.Σ.Ε. ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΩΝΗ για την προσφορά του στη χρηστή διαχείριση της Ε.Σ.Ε. και το σύνολο της οπτικοακουστικής του δημιουργίας.


Ενημέρωση: 24-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ 
ΚΑΡΑΟΥΛΙ 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΕΛΟΣ
Το απονέμει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Νίκος Α. Κούκης


Ενημέρωση: 24-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, σας προσκαλεί στο ταχύρρυθμο δωρεάν σεμινάριο το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου & ώρα 10:30 – 15:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Π.Φαλήρου (Ανδρομάχης 17) . Τον συντονισμό του σεμιναρίου θα έχει η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Π. Φαλήρου Μαίρη Τρύφων.


Ενημέρωση: 23-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στη φιλόξενη σχολή Κινηματογράφου Σταυράκου συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Βασίλης Κεχαγιάς. Τη συνάντηση, στην οποία και παρέστη, κανόνισε ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Κ.Κ. και μέλος της Ε.Σ.Ε. Δημήτρης Κολιοδήμος.
Ενημέρωση: 23-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παραχώρησε συνέντευξη στο catisart.gr. Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://www.catisart.gr/alexandros-kakavas-senariografoi/


Ενημέρωση: 21-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Από συνέντευξη του Προέδρου Αλεξάνδρου Κακαβά στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κούτρα
Η σημασία της πολιτιστικής δράσεως: Μονόλογοι επί σκηνής


Ενημέρωση: 21-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Υφυπουργός κύριος Άγγελος Συρίγος στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Αλεξάνδρου Κακαβά συγχαίρει την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για τη διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Μονολόγου επί Σκηνής.


Ενημέρωση: 16-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Επί τη ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης του εξαίρετου θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου Ιάκωβου Καμπανέλλη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων Παναγιώτης Μέντης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς. 


Ενημέρωση: 14-03-2022 (Δημιουργία: 13-03-2022) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παραχώρησε συνέντευξη στο filmandtheater.gr. Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://www.filmandtheater.gr/alexandros-kakavas-sinentefxi/


Ενημέρωση: 08-03-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παραχώρησε συνέντευξη στον Έρικα Αθανασίου στο kifisianews.gr. Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://www.kifisianews.gr/h-enwsh-senariografwn-elladasprwtostatei-stin-anadeixi-newn-dhmiourgwn/


Ενημέρωση: 03-03-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 16 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος