ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 17 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παραχώρησε συνέντευξη στο aylogyrosnews.gr. Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://www.aylogyrosnews.gr/perissotera/oti-akoyme/22746-o-aleksandros-kakavas-milaei-gia-ton-panellinio-diagonismo-monologou-kai-tis-ypoloipes-draseis-tis-e-s-e


Ενημέρωση: 25-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μια ιδιαίτερη επετειακή εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στις 17.00, εορτάζοντας τα δέκα χρόνια πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων που σηματοδότησαν το άνοιγμά της στο ευρύ κοινό ανά την επικράτεια.


Ενημέρωση: 24-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΕΑΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΘΡΙΛΕΡ
ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ...

ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Θέατρο Παραμυθίας σας προ(σ)καλούν να τους τρομάξετε... στον διπλό Διαγωνισμό Κειμένου και Παράστασης Έργων Θρίλερ/Τρόμου.


Ενημέρωση: 18-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος τα έργα που βραβεύθηκαν με το 1ο βραβείο στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Σεναρίου, μικρού και μεγάλου μήκους, καθώς και στους διαγωνισμούς Ε.Σ.Ε. και ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Θεατρικού έργου και Μονόπρακτου. Κυκλοφόρησαν επίσης τα βραβευθέντα και διακριθέντα του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Στίχου.


Ενημέρωση: 18-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Δημοσίευμα του otavoice.gr παρουσιάζει το έργο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου Επί Σκηνής.


Ενημέρωση: 16-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Για τα προβλήματα που προκάλεσε στον οπτικοακουστικό χώρο η πανδημική κρίση και τους τρόπους αντιμετώπισής τους συζήτησαν ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ε.Σ.Ε


Ενημέρωση: 14-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παραχώρησε συνέντευξη στο dreamcity.gr. Όλη η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://dreamcity.gr/2022/02/10/dreamdity-interview-alexandros-kakavas/


Ενημέρωση: 11-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και η ψυχή του Θεάτρου Παραμυθίας, πολυσχιδής δημιουργός και μέλος της Ε.Σ.Ε. Αλμπέρτα Τσοπανάκη, επί τη ευκαιρία της φιλοξενίας του βραβευμένου θεατρικού έργου "ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ" των Αφρ. Βιλλιώτη και Μ. Νικολοπούλου σε σκηνοθεσία του μέλους της Ε.Σ.Ε. Κλεοπάτρας Σβανά στη σκηνή του θεάτρου Παραμυθίας συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν νέες συνεργασίες.


Ενημέρωση: 09-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παραχώρησε συνέντευξη στο polismagazino.gr. Όλη η συνένυτεξη ακολουθεί παρακάτω, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και στη διεύθυνση: https://www.polismagazino.gr/


Ενημέρωση: 07-02-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε εγκάρδιο κλίμα εκτυλίχθηκε η συνάντηση του γενικού γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος και Ακροάματος, Φώτη Αποστολάρα και του Προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλεξάνδρου Κακαβά.


Ενημέρωση: 24-01-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 17 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος