ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 6 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Στη φωτογραφία (καρέ) του 2005 διακρίνονται οι Σούλα Πιερράκου, Διονυσία Παπαιωάννου, Βαγγέλης Κατσάνης, Κώστας Τσόκαλης, Λάκης Μιχαηλίδης, Θάνος Λειβαδίτης, Θεόδωρος Καλοπίσης, Γιώργος Κοτανίδης, Ανδρέας Θωμόπουλος, Χάρης Ρώμας και Αλέξανδρος Κακαβάς (ίσως και Γιάννης Μαρούδας)

 

Το βιβλίο αυτό αφορά στη ζωή και το έργο των εκλιπόντων σεναριογράφων που επί σειρά ετών προσέφεραν στους θεατές και τηλεθεατές το ανεκτίμητο αγαθό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Την έκδοση θα προλογίσουν οι κριτικοί κινηματογράφου Δημήτρης Κολιοδήμος, μέλος της Ε.Σ.Ε., και Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Στην τιμητική αυτή εκδήλωση θα παραστούν δυο εξαίρετα μέλη της Λέσχης, η Μελίνα Δασκαλάκη, πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που θα παρουσιάσει, ευσύνοπτα, ενταξιακά προγράμματα, τέχνης και πολιτισμού, για πρόσφυγες και μετανάστες και η Εύη Βουκελάτου, ψυχοθεραπεύτρια/διαμεσολαβήτρια που θα προβεί σε παρουσίαση του επικείμενου προγράμματος συνεργασίας με την Ε.Σ.Ε. "Το σενάριο ως μέσον αυτοψυχοθεραπείας".


Ενημέρωση: 17-08-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Εάν μπορείτε σε μία έως δύο σελίδες να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρόταση προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον αγαπημένο σας τόπο τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ζητηθεί να γράψετε το σενάριο ενός promo (διαφημιστικό έως 3 λεπτά) που θα γυρισθεί σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 09-08-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Τα δύο βιβλία του Σωτήρη Πετρίδη διατίθενται από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Τιμή: 12 ευρώ τα δυο η 7 το ένα (συν 3 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα). Παραγγελίες στο τηλέφωνο 6932089819. Κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό της Ε.Σ.Ε. στην Πειραιώς GR5701718390006839133385616 και αποστολή του παραστατικού με τα στοιχεία του καταθέτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στο kakavasese@gmail.com



Ενημέρωση: 03-08-2023 (Δημιουργία: 18-12-2019) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Είμαστε ικανοποιημένοι, όχι όμως δικαιωμένοι», λέει ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, «καθώς θεωρούμε άδικο να μην επιβραβεύονται οι νικητές των διαγωνισμών (σεναρίου, θεατρικού έργου, στίχου που λήγουν 30 Σεπτεμβρίου, Τοπολατρείας που λήγει 31 Δεκεμβρίου και μονολόγου επί σκηνής) από τους κρατικούς φορείς που έχουν υποχρέωση να προάγουν το «εξέχον». 


Ενημέρωση: 03-08-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη του Αλεξάνδρου Κακαβά, Προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μαργαρίτη στην εκπομπή «Καλημέρα Πειραιά» στο κανάλι1


Ενημέρωση: 31-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος είναι το μόνο συλλογικό όργανο  των «αφανών ηρώων της οπτικοακουστικής παραγωγής» όπως αποκαλεί τους σεναριογράφους  ο Πρόεδρος της, Αλέξανδρος Κακαβάς. 


Ενημέρωση: 18-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση: 13-07-2023 17:13 - Μέγεθος: 604.62 KB

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς στην παρουσίαση του έργου MAUTHAUSEN σε κείμενα Ιάκωβου Καμπανέλλη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη με τον ερμηνευτή/συνσκηνοθέτη Αρίσταρχο Παπαδανιήλ, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. και τον συνσκηνοθέτη Παναγιώτη Κουντουρά, στην Ακαδημία Αθηνών

φωτογραφία: Βάσια Σκυλακάκη


Ενημέρωση: 13-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

"Οι πολίτες έχουν ευκαιρίες να αναδείξουν τα δημιουργικά τους χαρίσματα".

O βραβευμένος σεναριογράφος, πρόεδρος της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς, κάνει αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής και της πορείας του. Εξηγεί ποιοι είναι οι στόχοι της Ενωσης και μιλάει στην «Ε» και το www.eleftheriaonline.gr για τις δραστηριότητες της Ε.Σ.Ε., τη Λέσχη των Φίλων της Ενωσης Σεναριογράφων, που δημιουργήθηκε πρόσφατα, αλλά και το πώς μπορεί να γίνει κάποιος μέλος της.


Ενημέρωση: 10-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Εάν μπορείτε σε μία έως δύο σελίδες να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρόταση προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον αγαπημένο σας τόπο τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ζητηθεί να γράψετε το σενάριο ενός promo (διαφημιστικό έως 3 λεπτά) που θα γυρισθεί σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Θέματα πρωτότυπα, ιδιαίτερα, που θα παρουσιάσετε ως ιστορία (από 1 έως 2 σελίδες το πολύ) του πιό αγαπημένου σας τόπου.


Ενημέρωση: 01-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο κατάμεστο θέατρο Παραμυθίας έλαβε χώρα ο τελικός του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του θεάτρου Παραμυθίας.


Ενημέρωση: 19-06-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 6 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος