ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 7 Από: 65: << < > >>

Αναλυτικά

Στο κατάμεστο θέατρο Παραμυθίας έλαβε χώρα ο τελικός του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του θεάτρου Παραμυθίας.


Ενημέρωση: 19-06-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου της ηθοποιού και μέλους της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Βιβιάννας Γιαννούτσου "Παρ'το και καν'το δικό σου".


Ενημέρωση: 14-06-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. και συγκεκριμένα με την Φωτεινή Σωτήρχου μέλος της Συντονιστικής Ηλιούπολης που θα μεταγραφεί στην Καλλιτεχνική Επιτροπή προκειμένου να οργανώσει τον 2ο Σχολικό Διαγωνισμό Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος σε Σενάριο, το μέλος Μαρίνα Λαμπρινούδη, μουσικό, που προορίζεται για δεύτερο μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Φίλων Ε.Σ.Ε., και το μέλος Ματθαίο Αναγνωστόπουλο.


Ενημέρωση: 12-06-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά


Ενημέρωση: 08-06-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ομόφωνα η κριτική επιτροπή της ημιτελικής φάσης του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Διαλόγων επί Σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος αποτελούμενη από τους Νίκο Σκουλά, ηθοποιό-σκηνοθέτη, μέλος της Ε.Σ.Ε., Θάνο Τσάμπρα, σεναριογράφο-συγγραφέα, μέλος της Ε.Σ.Ε. και την Ειρήνη Μακαρόνα, ηθοποιό, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. προέκριναν 8 μονολόγους για τον τελικό. 


Ενημέρωση: 29-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρου Κακαβά στον Βασίλη Ταλαμάγκα στο ΝΕΤ24 17.05.2023


Ενημέρωση: 19-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Υπέρ μιας νέας, εξωστρεφούς πολιτικής όσον αφορά τα σενάρια και την οπτικοακουστική παραγωγή τόσο «ως προς την αντίληψη πρωτίστως, αλλά και ως προς τη γλώσσα» για την περαιτέρω ανάπτυξη του χώρου, τάσσεται μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.) Αλέξανδρος Κακαβάς.


Ενημέρωση: 15-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς και ο Κώστας Παπαπέτρος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος δεξιώθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Σχολικού Διαγωνισμού Ηλιούπολης που προσήλθαν στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν στην τελετή και συγκεκριμένα την Κορίνα Πάντου που συνοδευόταν από το σύζυγό της Χρήστο Ζιάκο, τη Μαρία Φραγκιά και τη Χαρά Κουρλέση. 


Ενημέρωση: 08-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Οι ημιτελικοί για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερμηνείας (όχι ανάγνωσης) Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής θα πραγματοποιηθούν στις 26, 27, 28 Μαΐου 2023 στο θέατρο Παραμυθίας. Παραμυθίας 27, Αθήνα και ώρα 10.30 (ώρα προσέλευσης προκειμένου να ορισθεί η σειρά προτεραιότητας). 


Ενημέρωση: 04-05-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση των προκριματικών του 2ου Πανελλήνιου διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής στην Αθήνα.


Ενημέρωση: 03-05-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 7 Από: 65: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος