ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 52 Από: 67: << < > >>

Αναλυτικά

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σας προσκαλεί στις Ημερίδες που διοργανώνει με θέμα«Το Θέατρο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» στο πλαίσιο του εορτασμού της Μέρας του Ηθοποιού στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84. Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Τεχνόπολις Γκάζι.


Ενημέρωση: 06-12-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Society of Audiovisual Authors (SAA), ο ευρωπαϊκός δηλαδή οργανισμός εταιρειών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, συνέταξε αναφορά προς υπογραφή για την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών, και μαζί με τις υπογραφές θα χρησιμοποιηθεί στις συζητήσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 5 Δεκεμβρίου 2012 για την χάραξη της πολιτικής στα θέματα της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, τα οποία τελούν υπό εντεινόμενη αμφισβήτηση - καταστρατήγηση.


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ) και η Ομοσπονδία Ευρωπαίων Σεναριογράφων (FSE) στηρίζουν και υπογράφουν την διαμαρτυρία για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών.




Ενημέρωση: 02-12-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Την ισχνή παρουσία των Σεναριογράφων και του Σεναρίου στα Φεστιβάλ κατέδειξε η έρευνα, που έκανε η Cathy John και η Ομοσπονδία Ευρωπαίων Σεναριογράφων (FSE), σε 50 φεστιβάλ και 159 σεναριογράφους.


Ενημέρωση: 29-11-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρέθεσε την Πέμπτη η διοίκηση της ΕΡΤ. στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε η νέα κινηματογραφική πολιτική της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.


Ενημέρωση: 12-11-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μια μεγάλη κινηματογραφική εκδήλωση του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης


Ενημέρωση: 24-09-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η ΕΣΕ, δημιουργεί από φέτος, με βάση τα διεθνή πρότυπα, την υπηρεσία Αξιολόγησης και Ανάλυσης Σεναρίου. Η νέα αυτή υπηρεσία απευθύνεται σε κάθε δημιουργό που επιζητεί την βελτίωση του σεναρίου του με τη βοήθεια επαγγελματιών σεναριογράφων.


Ενημέρωση: 04-09-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η ηλεκτρονική έκδοση του MEDIA Desk Hellas περιλαμβάνει πληροφορίες για τις δραστηριότητες του MEDIA και τις προθεσμίες συμμετοχής σε αυτές, καθώς και συνοπτικές αναφορές για διαθέσιμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες στον οπτικοακουστικό χώρο.


Ενημέρωση: 03-09-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, ένας από τους πολυγραφότερους σεναριογράφους και θεατρικούς συγγραφείς, το όνομά του οποίου συνδέθηκε με πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 1960, απεβίωσε στις 9 Αυγούστου, σε ηλικία 85 χρόνων. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


 


 


Ενημέρωση: 26-08-2012 | Περισσότερα...



Ενημέρωση: 21-08-2012 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. με τoν Τζώνυ Καλημέρη να αναλαμβάνει καθήκοντα πρόεδρου και το δημοσιογράφο Νίκο Σίμο να αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. Το νέο Δ.Σ. συμπληρώνουν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Νίκος Τέλλης, οι δημοσιογράφοι Τέλης Σαμαντάς και Άννα -Έννυ Μαγιάση, ο πρόεδρος της Εταιρείας Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος και ο Αρίστων Κοντιζάς, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, με αναπληρωτή τον Συμεών Σαζακλόγλου.


Ενημέρωση: 26-07-2012 | Περισσότερα...

 Σελ. 52 Από: 67: << < > >>

CLUB