Ειδήσεις

 Σελ. 53 Από: 56: << < > >>

Αναλυτικά
Νέα Σεμινάρια & Workshops για σενάριο και ντοκυμαντέρ

Νέα σεμινάρια και εργαστήρια σεναρίου: Moonstone Screenwriters Lab, Mediscript / Διασκευή λογοτεχνικών έργων για την οθόνη, Script & Pitch Workshops / για την ευρωπαϊκή γραφή, Pilots / Scriptwriting @ Development Workshop. Ακόμα, Screenings και Pitching Forum για ντοκυμαντέρ.
Ενημέρωση: 28-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Σύγκληση Διασωματειακής του οπτικοακουστικού τομέα

Με θέμα την παρατεινόμενη απραξία της κυβέρνησης στα κινηματογραφικά πράγματα και την -εξ αυτής, σταδιακή διάλυση των υπαρχόντων θεσμών και μηχανισμών, πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σύσκεψη εκπροσώπων των σωματείων και ενώσεων του οπτικοακουστικού χώρου.
Ενημέρωση: 24-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Πέφτουν οι Σφαίρες (οι Χρυσές) σαν το χαλάζι...

Ανακοινώθηκαν στις 16 Ιανουαρίου από την Hollywood Foreign Press Association (HFPA) οι νικητές για τις Χρυσές Σφαίρες (Golden Globes) 2005. Οι σφαίρες, πηγαίνοντας φέτος προς όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις –τραυμάτισαν όνειρα αλλά και μοίρασαν ελπίδες. Δημιουργώντας ότι συνήθως κάνουν πολλές σφαίρες μαζί: Σύγχυση.
Ενημέρωση: 21-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Για τις αιτήσεις συμμετοχής του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Λήγει στις 7 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από 1 έως και 10 Απριλίου 2005.

Ενημέρωση: 20-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Οι νικητές του Scripter Award 2005

Ο F.X. Toole, συγγραφέας του Ropeburns : Stories From The Corner, πάνω σε ιστορίες του οποίου βασίστηκε το φιλμ Million Dollar Baby και ο σεναριογράφος διασκευαστής του, Paul Haggis, είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της 17ης διοργάνωσης του Scripter Award.
Ενημέρωση: 20-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Οι υποψηφιότητες για τα ετήσια βραβεία των σεναριογράφων του WGA

Ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες, στις 13 Ιανουαρίου, οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία του Writers Guild of America (της Ενωσης Συγγραφέων των Ηνωμένων Πολιτειών).

Ενημέρωση: 19-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Νέα Σεμινάρια, Φεστιβάλ και άλλες διοργανώσεις

School of Sound: Συμπόσιο για τον δημιουργικό ήχο στον κινηματογράφο. DigiTraining Plus: Σεμινάριο για τις νέες τεχνολογίες στην ψηφιακή προβολή ταινιών. Kidflix Special, Euro Kids Awards & Ale Kino!: διοργανώσεις με θέμα τον κινηματογράφο για παιδιά. Ο νέος στατιστικός οδηγός του Media Salles για τις πωλήσεις του ευρωπαϊκού σινεμά. VI International Days of Documentary Film: ένα φεστιβάλ για τη συμβίωση των ευρωπαϊκών πολιτισμών.
Ενημέρωση: 19-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ενίσχυση για τηλεοπτική διανομή των ευρωπαϊκών ταινιών

Νέα προγράμματα για την ενίσχυση της διανομής ευρωπαϊκών ταινιών σε video / DVD και την υποστήριξη της τηλεοπτικής μετάδοσης ευρωπαϊκών oπτικοακουστικών έργων, από το Media. 
Ακόμα, σχετικά με το μηχανισμό ανάπτυξης "Νέα Tαλέντα / Media New Talent".
Ενημέρωση: 14-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Χρηματοδότηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το Media

Η νέα προκήρυξη 86/04 του προγράμματος MEDIA για τη χρηματοδότηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για την εκπαίδευση επαγγελματιών του οπτικοακουστικού χώρου.
Ενημέρωση: 14-01-2005 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Οι υποψηφιότητες για τo Scripter Award 2005

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου οι υποψηφιότητες για το Scripter Award 2005 -το μοναδικό βραβείο στις Η.Π.Α. που τιμά συγγραφείς και σεναριογράφους για την καλύτερη κινηματογραφική διασκευή της χρονιάς.

Ενημέρωση: 10-01-2005 | Περισσότερα...

 Σελ. 53 Από: 56: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος